Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian slepes på nettet etter samarbeid med fotograf Mario Testino
Foto: JP Yim/Getty Images

Kim Kardashian med kjole med sitt eget ansikt på

Er hun mer woke enn mange tror?


At Kim Kardashian West er ekstremt selvopptatt er vel knapt noen nyhet. Men nå ser det ut til at 40-åringen har nådd toppen av narsissisme.

Firebarnsmoren delte nylig en rekke bilder fra en fotoshoot for skjønnhetsmerket sitt KKW Beauty til sine 192 millioner Instagram-følgere.

Her har hun på en toppløs, kroppsnær kjole med et stort bilde av sitt eget ansikt. Det har skapt overskrifter. For mens noen mener det hele er svært Kim Kardashian-aktig, mener andre at superinfluencerens kjole-stunt er smart «fashion trolling».

«Det krever selvtillit å ha en forstørret versjon av ditt eget ansikt som en tubekjole, men hvis noen skulle gjøre det er det Kim Kardashian West», skriver Vogue. Motemagasinet spør om det hele ikke er i overkant narsissistisk – eller om det egentlig er meta-konseptet mote-trolling.

Som når Naomi Campbell hadde på «Naomi Hit Me … And I Loved It»-genseren med referanse til da hun kastet en mobiltelefon på hushjelpen sin. Eller da Céline Dion bar en Vetements-hoodie med Titanic-print.

Vogue peker på at Kim Kardashian bygget seg opp som en pop-kulturelt ikon nettopp ved hjelp av selfies. Motemagasinet spekulerer i om ikke stuntet er en slags påminnelse om at Kim K ikke blir borte, selv om det nå er over for reality-serien Keeping Up With The Kardashians.

Det er ikke første gang business-mogulen hyller seg selv. Hun har tidligere gitt ut en samling av egne selfies som en coffee table-bok og designet en parfyme-flaske formet etter sin egen kropp.

Men kjolen er også en homage til Shalom Harlows ikoniske New York Magazine-cover fra 1997 der supermodellen hadde på en tilsvarende kjole med et bilde av sitt eget ansikt.

Foto: faksimile

Les også: Har Kendall Jenner fått ny stil? Ser slik ut

Siste saker

Mest lest nå
Les mer