F5 flytter! – Se de aller første bildene av de nye lokalene!

Etter tre år i samme lokaler flytter nemlig F5 inn i 300 m2 store og flotte lokaler i Prinsens gate 6.

Motebutikken og designkollektivet F5 har i løpet av sine tre år i eksistens etablert seg som et viktig og spennende sted for ny norsk mote, og hatt en jevn vekst. De tre brødrene bak den DIY-bygde sjappa i Øvre Slottsgate tok en prat med Melk & Honning tidligere i år om dugnadsånd og kjærligheten til norsk mote, om nåtid og fremtid. De kunne fortelle at deres største mål per dags dato er å heve nivået på F5, gjøre bedriften proffere og å satse på å bli en handelsdestinasjon for lokale og tilreisende.

Det er liten tvil om at de tre gutta fra Nesodden ikke bare er ord, men mye handling – og nå har de valgt å ta et stort steg. Etter tre år i samme lokaler flytter nemlig F5 inn i 300 m2 store og flotte lokaler i Prinsens gate 6.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– På mange måter har Øvre Slottsgate 5 vært en stor del av identiteten til F5. Vi har gjort mye med lokalene, og lagt ned utallige arbeidstimer der. Allikevel kjennes det nå veldig riktig å flytte, både på et emosjonelt plan og som en strategisk avgjørelse, forankret i vår langsiktige foretningslplan, forteller Alexander Marthinsen.

Konseptet med å utelukkende satse på etablerte og up-and-coming norske merker forblir, og med mer plass å boltre seg på får man naturligvis mer plass til å ønske velkommen flere merker.

_MG_2777 _MG_2793

– Vi skal åpne med kolleksjonene for høst/vinter 2016, og gleder oss virkelig til å vise frem de nye tilskuddene til varepakken vår! Vi får inn noen relativt tunge og kommersielle aktører, i godt selskap av to helt nye merker, som lanseres hos oss som første butikk i Norge. Dette er helt i tråd med vår filosofi om å kombinere det nye med det mer etablerte, og det anvendelige og kommersielle med det rare, spennende og morsomme, forteller Marthinsen videre.

Som i lokalet de snart vinker adjø til, vil store deler av interiøret i den nye butikken som åpner i september være selvlaget, sveiset og spikret. Men denne gangen har de også utviklet et interiørkonsept i samarbeid med interiørarkitektene hos Zinc, som skaper unike løsninger for oppdragsgivere innen kontor, hotell og retail.

_MG_2841

DSC_4157(I den gamle butikken)

Picture credit: Magnus Nordstand/Tuva W. Dyvik

Les også: Den norske motebransjen opplever stor vekst