Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Esmod bytter lokaler – etter nesten 10 år på samme sted

esmod-222

Moteskolen Esmod pakker sakene sine og flytter inn til sentrum, etter å ha holdt til åtte år på Sandaker. Fra og med august vil Esmod være å finne i samme lokaler som Høyskolen Kristiania i Kirkegata.

– Fashion Mode/ESMOD Oslo tilbyr to fagskoleutdanninger som passer godt inn blant de kreative fagskoleutdanningene ved Høyskolen Kristiania. Ved å samlokalisere oss med Norges største fagskole vil studentene kunne ta del i et større studentmiljø og få et mer innholdsrikt studentliv. Vi gleder oss til å kunne dra nytte av og selv bidra til et slikt miljø, forteller Elinor Hess fra ESMOD Oslo i en pressemelding for en times tid siden.

Den kjente moteskolen var ute på glatt is i fjor da elevene gikk hardt ut mot ledelsen, hovedkontoret i Paris brøt med den norske avdelingen, og ledelsen måtte gå.

I etterkant har Melk & Honning gjennom samtaler med elevene og den nye ledelsen funnet ut at skolesituasjonen nå er sterkt forbedret, og at begge parter er fornøyde. Det at de nå har valgt å skifte lokasjon kan også absolutt ses på som et ledd i det å få en ordentlig ny start et annet sted – med usvertede ark og fargestifter.

– Høyskolen Kristiania og ESMOD Oslo har sammenfallende interesser innen flere fagområder og fagmiljø. På sikt vil vi se på mulighetene for et utvidet samarbeid og eventuelle synergieffekter, men i første omgang er dette kun snakk om en leieavtale, sier Solfrid Lind, adm.dir ved Høyskolen Kristiania.

Les også: Dette er verdens 5 beste moteskoler.

 

Picture Credit: Francesco Rivetti

Siste saker

Mest lest nå
Les mer