Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
raf simons(Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)
(Foto: Slaven Vlasic/Getty Images)

Er dette Raf Simons neste stilling?

(Skjermdump via YouTube)

(Skjermdump via YouTube)

Det siste året har vært preget av noen heftige omveltninger i motebransjen. Både den ene og den andre tukler med motekalenderen, mens designere forlater sin post.

Foruten Donna Karan og Johan Lindeberg som begge fikk nok av sine selvoppstartede merker, er det kanskje Heidi Slimanes farvel med Saint Laurent, Alber Elbaz sin avskjed med Lanvin og Raf Simons adjø med Dior som har tatt mest nyhetsplass. Sistnevnte skal ha tatt valget av personlige årsaker og et ønske om å jobbe med egne saker.

Les også: Calvin Klein med deres mest seksuelle kampanje hittil?

Med så mange utskiftinger skulle det bare mangle at det ikke også florerte både det ene og det andre ryktet. Allerede da Calvin Kleins kreative ledere ga seg, satt sladderen løst om en mulig overtakelse av Simons. Den belgiske designeren er dog inntil slutten av juli fastbundet til en kontrakt med LVMH. Denne forbyr ham tiltredelse hos en konkurrent av Dior, men i et intervju med Andy Cohen kaster Calvin Klein flis på gnistene og forteller at stillingen allerede er fylt.

raf
– De har endelig gjort endringer i designteamet, men de vil bare ikke annonsere hvem det er i offentligheten på grunn av kontrakter. Men hele industrien vet, sier han ifølge WWD.

Les også: Calvin Klein liker ikke at Kendall Jenner fronter merkets kampanjer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer