Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hvorfor hater ekspertene Emily in Paris?
Emily og Camille. Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Emily in Paris-stjernen med nye avsløringer fra innspillingen

Måtte til legen hver uke.

Selv om vi lever i 2022, ser vi dessverre ikke ut til å være helt ferdige med det noe utdaterte ordtaket «å lide for skjønnheten». Kanskje særlig skuespillere og modeller er en svært så utsatt arbeidsgruppe her?

For skyhøye, ubehagelige sko er mest sannsynlig en del av pakka. Det er ingen hemmelighet at mang en stiletthæl har skapt trøbbel for skuespillere. Tenk bare på damene fra Sex and the City og de utallige timene de har måttet trippe rundt på høye hæler on location i New York.

Nå kan Lily Collins kjent fra Emily in Paris avsløre at også hun har slitt med høye hæler og problemene som kan medfølge.

Etterspørselen etter disse plaggene skyter i været
Emily i kjent stil. Foto: Carole Bethuel/Netflix

Stjernen fra Emily in Paris – eller Emily in Pain, som Page Six har døpt Netflix-serien, måtte til en spesialist under hele innspillingen av seriesuksessen.

– Jeg måtte bokstavelig talt til en fotlege hver uke under innspillingen av Emily in Paris fordi jeg brukte høye hæler hele tiden, skal Collins ha sagt til talkshowvert Jimmy Fallon under The Tonight Show, ifølge Page Six.

Føttene hennes likte rett og slett ikke å balansere på designersko på brostein rundt omkring i Paris.

– Jeg hadde såler til alle skoparene mine, fortsetter skuespilleren.

– Jeg tuller ikke, jeg følte meg ganske gammel.

Hvorfor hater ekspertene Emily in Paris?
Emily og den berømte Eiffeltårn-blusen – i høye hæler. Foto: Carole Bethuel/Netflix

33-åringen skal ha uttalt at hvis serien skulle lage flere sesonger i andre byer, ville hun foretrukket om karakteren hennes gikk i flate sko. Hun fleipet til og med om å kalle serien for Emily in Flats.

Til tross for problemene med føttene, har hun tidligere sanket ros fra seriens kostymedesigner Patricia Field, som kjent har vært kostymedesigner for Sex and the City.

Faktisk skal 33-åringen ha bedt om å få Christian Louboutin-hæler i serien.

– Jeg vil si at hun klarte det, ettersom hun aldri ga uttrykk for noen vanskeligheter med bevegeligheten, sa Field til Page Six i 2020.

Les også
13 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå

Kanskje angret Lily Collins seg litt, for i fjor kunne hun fortelle at det var lite komfort i garderoben hennes i andre sesong av den populære guilty pleasure-serien.

– Det er bokstavelig talt ingen joggebukser, sier hun til Page Six.

Les også: Letter på sløret om den omdiskuterte Gucci-filmen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer