ELLE gallaen avlyses i Norge - bare to uker før

Dårlig nytt for neste måneds ELLE-fest

To uker før arrangementet for første gang skulle gjennomføres i Norge.

I slutten av september i år skrev Melk & Honning om at ELLE-gallaen nå kommer til Norge.

Motefesten er blitt arrangert i Sverige siden 1997 og i Danmark siden 2014, og skulle nå for første gang arrangeres av den norske utgaven av det internasjonale motemagasinet. Datoen var satt til 5. desember.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– ELLE-gallaen blir en eksklusiv feiring av bransjen med en prisutdeling, og selvfølgelig blir det glitter og glam. Det er det alltid når det er ELLE, sa redaktør i ELLE, Petra Middelthon til Melk & Honning tidligere i år.

Etter det Melk & Honning erfarer er ELLE-gallaen nå utsatt på ubestemt tid. Det skjer bare to uker før arrangementet skulle ha funnet sted.

Nå avlyses ELLE-gallaen i Oslo
Rawdah Mohamed under ELLE sommerfest 2019. Foto: Ignat Wiig.

Det bekrefter redaktør Petra Middelthon i en mail til Melk & Honning der hun skriver:

«Vi har valgt å utsette oppstarten av ELLE gallaen i Oslo da en av våre store internasjonale samarbeidspartnere har endret sine, så vi får dessverre ikke gjennomført ELLE gallaen i desember, som planlagt. Dette er omstendigheter som ELLE ikke rår over, men vi kommer tilbake med en ny dato i 2020 så snart den er klar»

En tilsvarende mail skal ha blitt sendt ut til alle påmeldte.

I januar i år kunne Melk & Honning avsløre at årets utgave av Costume Awards avlyses. Moteprisen skal imidlertid etter det Melk & Honning kjenner til være tilbake allerede neste år.

Les også: Raser mot den nye utgaven av tyske ELLE