Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
ELLE gallaen avlyses i Norge - bare to uker før

Dårlig nytt for neste måneds ELLE-fest

To uker før arrangementet for første gang skulle gjennomføres i Norge.

I slutten av september i år skrev Melk & Honning om at ELLE-gallaen nå kommer til Norge.

Motefesten er blitt arrangert i Sverige siden 1997 og i Danmark siden 2014, og skulle nå for første gang arrangeres av den norske utgaven av det internasjonale motemagasinet. Datoen var satt til 5. desember.

– ELLE-gallaen blir en eksklusiv feiring av bransjen med en prisutdeling, og selvfølgelig blir det glitter og glam. Det er det alltid når det er ELLE, sa redaktør i ELLE, Petra Middelthon til Melk & Honning tidligere i år.

Etter det Melk & Honning erfarer er ELLE-gallaen nå utsatt på ubestemt tid. Det skjer bare to uker før arrangementet skulle ha funnet sted.

Nå avlyses ELLE-gallaen i Oslo
Rawdah Mohamed under ELLE sommerfest 2019. Foto: Ignat Wiig.

Det bekrefter redaktør Petra Middelthon i en mail til Melk & Honning der hun skriver:

«Vi har valgt å utsette oppstarten av ELLE gallaen i Oslo da en av våre store internasjonale samarbeidspartnere har endret sine, så vi får dessverre ikke gjennomført ELLE gallaen i desember, som planlagt. Dette er omstendigheter som ELLE ikke rår over, men vi kommer tilbake med en ny dato i 2020 så snart den er klar»

En tilsvarende mail skal ha blitt sendt ut til alle påmeldte.

I januar i år kunne Melk & Honning avsløre at årets utgave av Costume Awards avlyses. Moteprisen skal imidlertid etter det Melk & Honning kjenner til være tilbake allerede neste år.

Les også: Raser mot den nye utgaven av tyske ELLE

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer