Eldre ektepar tar Instagram med storm

Styler antrekk basert på gjenglemte klær i vaskeriet de driver.

Et eldre ektepar på henholdsvis 83 og 84 år tar nå Instagram med storm.

De to som eier og driver et vaskeri i Taiwan, er blitt nettkjendiser etter at bildene av de to har gått viralt, skriver SCMP.com Og det er lett å se hvorfor. Ekteparet har nemlig kledd seg i det folk har glemt igjen på vaskeriet over årene, og det med stor hell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her går det i alt som er å betrakte som trendy i dag – plisséskjørt, bøttehatter, streetwear, silkeskjerf, alpeluer og oversized dresser i beige.

Styling-skills er det heller ingenting å si på. De to matcher uten at det blir too much – og accessoirene er prikken over i’en.

Les også: TikToker rangerte kjendiser etter høflighet

Kontoen, som heter Wantshowasyoung, gikk over natten fra 51 000 følgere til nå å ha utrolige 469 000 følgere – og øker. De siste dagene har paret lagt ut flere poster der de takker følgerne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I mange av innleggene kommer de også med en vennlig påminnelse om å husker å hente rensetøyet ditt – og litt om tanken bak kontoen.

«Disse gamle klærne har blitt lagt igjen av kunder på renseriet for mange år siden. Eierne av renseriet Wanji og Sho-Er er over 80 år. Og deres oldebarn kan ikke utstå å se at de kjeder seg hver dag, så de har spurt dem å tolke dagens mote. I håp om at alle skal skjønne at alder ikke er noe hindring for å ha det gøy med mote. Og at til og med gamle klær kan bli til trendy antrekk».

Les også: Ny pop-up vintagebutikk lar deg bytte klær mot rubiner