Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

TikToker rangerte kjendiser etter høflighet – se hva Hailey Bieber svarte henne

TikToker og vertinne snakker ut.

Lurer du på hvor høflige kjendisene egentlig er når de er på restaurant? Nå trenger du ikke å lure lenger. TikTokeren Julia Carolann jobber som vertinne på en fancy restaurant på Manhattan i New York. Nylig bestemte hun seg for å rangere kjendisene etter oppførsel.

TikTok-videoen der hun snakker ut har nå gått viralt, og er sett av over 5,2 millioner. På kontoen sin har vertinnen lagt ut en video der hun forteller ærlig om sine erfaringer med ulike kjendiser.

I videoen rangerer TikTokeren blant annet søstrene Hadid, Kylie Jenner og Cameron Dallas på en skala fra 1 til 10.

10/10

Modellsøstrene Gigi Hadid og Bella Hadid er de første hun omtaler, og ikke minst skryter av. De får faktisk 10 ut av 10 mulig «poeng» av vertinnen.

Disse to er så hyggelige at jeg ikke kan få sagt nok pent om de, sier hun i videoen. De er sykt vennlige og høflige mot de ansatte, noe som dessverre er en sjelden ting blant kjendiser.

Deretter går hun videre og omtaler You Tube-stjernen, Cameron Dallas. Han får dessverre ikke full pott.

– Han ringte etter stengetid til restauranten å insisterte på å få et bord. Dallas trakk kjendiskortet og spurte om vi ikke visste hvem han var. 4/10, sier Julia.

Fru Bieber

Så kommer turen til modellen og it-jenta Hailey Bieber. Her forteller Julia at hun tenker omtalen kommer til å bli kontroversiell.

For Fru Bieber er ikke til å spøke med. Stjernen truet nettopp med å saksøke en plastisk kirurg som påstod at hun hadde fikset på utseendet.

Jeg har møtt Hailey en håndfull ganger. Hun er ikke hyggelig. Jeg vil virkelig like henne, men må gi henne 3,5 av 10. Sorry!

Etter at TikTok-stjernen postet videoen bestemte Fru Bieber seg for å svare.

I en kommentar under videoen svarer Hailey:

«Kom akkurat over denne videoen, og vil bare si beklager om jeg noensinne har gitt deg dårlige vibber eller dårlig holdning. Det var aldri min intensjon».

Også Kylie Jenner for gjennomgå av TikTokeren. Til tross for at hun faktisk var hyggelig.

Kylie Jenner er grei, men hun tipset kun 20 dollar etter en middag som kostet 500 dollar. Du kan tenke hva du vil, men jeg gir henne uansett en 2 av 10.

LES OGSÅ: Kylie og Kendall betaler ikke tekstilarbeiderne sine?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer