Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
nina buzzi

Eger-direktøren slutter

– Vemodig å forlate huset som har vært som mitt andre hjem i snart ti år.

Det er ingen tvil om at det er gjennomtrekk på toppen både blant sjefsdesignerne hos de internasjonale motehusene, men også i bransjen generelt. Helt det samme kan kanskje ikke sies om situasjonen her hjemme, men fra tid til annen er det utskiftninger også her.

Som når Eger-direktør Nina Buzzi nå takker for seg etter nesten ti år ved det norske high end-varehuset. 

Det var Buzzi som selv slapp nyheten på sin Instagram-profil. Buzzi har jobbet i Eger-systemet i nesten ti år, de siste tre årene som direktør for Eger hos Promenaden Management og før det som innkjøpssjef og konseptutvikler for Høyer Luxury Eger.

Til Melk & Honning forteller Buzzi at avgjørelsen er vemodig.

– Det har vært en spennende reise og jeg er utrolig stolt over hvor Eger står i dag, Norges ledende varemagasin innen kategorien high end/ high fashion, med over 400 ledende merker. Det er selvsagt vemodig å forlate dette huset som har vært som mitt andre hjem i snart ti år, en tid som på mange måter har vært med å forme min karriere. Jeg har godt i minne den første tiden hvor vi bygget konseptet sten for sten.

– Jeg er veldig takknemlig for den spennende erfaringen dette har vært, og er utrolig stolt av å ha jobbet med så mange dyktige folk som Eger-teamet består av, både på butikksiden og eiendomssiden, og alt vi har fått til sammen. Samtidig så føles tiden veldig riktig for meg personlig å ta steget videre for å arbeide med mine egne prosjekter, og jeg bobler over av glede og engasjement for tiden fremover.

Melk & Honning har forsøkt å få tak i Promenaden Management for kommentar til hvem som skal ta over Buzzis rolle, men har ikke lykkes å få svar.

Hovedbilde: Sara Johannesen.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer