Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Disse svenske it-jentene er favorittene til Drake

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Mens mange av verdens befolkning tror Norge er en by i Sverige, gasser söta bror avgårde i egen sti. Noen søstre lever dog også livet, og tvillingene Lejonhjärta fra Luleå er intet unntak.

Å utnytte søskenlikhet er poppis i moteverdenen, noe vi har sett hos blant annet Balmain. Om en i tillegg er tvillinger har en allerede vunnet. Elizabeth og Victoria Lejonhjärta har blitt et hett it-par og med sin skjønne blodsblanding fra Gambia, Senegal, Sverige og Sameland, ble de i høst intervjuet for sin skjønnhet av Vogue. Tvillingenes vakre ytre ble også benyttet i H&Ms miljøbevisste kampanjevideo med rapperen M.I.A.

Les også: Med Drake på leppene

Artisten Drake er en som har blitt god venn med svenskene og på hans splitter nye album er skjønnhetene flere ganger å se i albumets visuelle booklet. Det hele er blitt et så sterkt vennskap at Drizzy til og med har tatovert deres etternavn på armen.

– Det var en kjempedyktig tatovør som kaller seg Dr Woo på legendariske Shamrock i LA som gjorde den. Det hele var planlagt og under ikke-berusede forhold, sier tvillingene til SVT Edit.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Drake stilte i Apple-jakke fra 90-tallet

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer