Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

H&M tenker miljø med politisk rapper

(Foto via Instagram)

(Foto via Instagram)

Vi må alle ta det store miljøspørsmålet seriøst, men flesteparten ønsker å fortsette å leve nogenlunde som tidligere uten å måtte flytte ut i et telt. Derfor er det kanskje ekstra stor grunn til å juble hver gang motebransjen tar grep.

18. til 24. april står verdens resirkuleringsuke på kalenderen og i den anledning har Hennes & Mauritz dratt med seg artisten Mathangi Arulpragasam, bedre kjent under navnet M.I.A. Den 40 år gamle briten med srilankiske foreldre har tidligere benyttet musikken sin til å vekke politisk engasjement og vil ha musikkvideopremiere på kleskjedens nettside 11. april. Dette blir en video som retter fokus mot alle klær som blir resirkulert under deres store klesinnsamling. Siden 2013 har kjeden åpnet opp armene for dine gamle klær og tekstiler, i gjengjeld for gavekort.

Les også: Caitlyn Jenner fronter H&Ms nye kampanje

De ønsker alle tekstiler du bare har liggende hjemme velkommen og har de siste to årene benyttet brukte fibre til å produsere nye klær. I en pressemelding skriver H&M at en sparer hele 2100 liter med vann om en resirkulerer kun en T-skjorte.

Mia

Les også: Skogigant legger ned i Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer