Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette var de mest populære sneakersene i 2017

Designsamarbeid topper listen.

I løpet av 2017 har dataekspertene hos moteplattformen Lyst funnet fram til hvilke sneakers som er mest populære på internett. De har holdt øye med shoppingvanene til 80 millioner brukere verden over og har sporet mer en 100 millioner søk på nettet. For å finne fram til hvilke sneakers som har vært kulest å sko seg med i år har de tatt utgangspunkt antall sidevisninger og kjøp fra 12 000 ulike designere og butikker.

I tillegg til å finne ut av hvilke sneakers som topper popularitets-listen, undersøkte de også hvilke designveske som går best (mest) hjem til folk. Den mest populære vesken var Gucci sin modell GG Marmon Quilted Leather Shoulder Bag – kanskje ikke en overraskelse etter at Gucci er en av de mest hypede merkene i år. Det som er nytt for året er dog  at antall kjøp og søk på sneakers var høyere enn antall søk og kjøp av designervekser. Lyst sine funn er dermed kanskje nok et bevis på at it-veskens glansdager er over.

Les også: M&Hs toppliste: Klumpete sneakers

Lista over sneakers som var mest poppis på internett i år er signert alt fra luksusmerker med dyre prislapper som Balenciaga og Gucci til de mer rimeligere klassikerne som Vans, Adidas og Nike.

Helt på toppen av listen finner vi Puma i samarbeid med yndlingen Rihanna. Supertstjernen har nesten blitt like kjent for sine veier i mote- og skjønnhetsbransjen som sine toner. I tillegg til å krone listen over de mest aktuelle joggeskoene i år, ble Fenty Beaty nylig kåret til en av de beste oppfinnelsene i 2017 av Time Magazine.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Her er de ti mest populære sneakersene i 2017 (på internett):

10. Nike Air Max Thea

9. New Balence 990v4 

8. Balenciaga Race Runner Sneakers

7. Common Projects Original Achilles Low-top Leather Trainers

6. Comme Des Garçons Play Low-top Sneakers

5. Adidas Gazelle 

4. Vans Old Skool 

3. Gucci Ace Leather Sneakers

2. Balenciaga Speed Trainer

1. Fenty x Puma Bow Sneakers

Hovedbilde via sneakers.com

Les også: 90-tallsskoen gjør comeback

Siste saker

Mest lest nå
Les mer