Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Telfar shopping bag er ett av årets mest populære produkter
Bilde via Instagram: @telfarglobal

Dette er moten flest ville ha i 2020

Tallenes tale er klar.

Nylig ble Google sin årlige oversikt over hva flest søker på sluppet. Der var det jaggu en norsk stylist som stakk av med en av topplasseringene.

Nå har moteplattformen og søkemotoren Lyst sluppet sin årlige rapport This year in Fashion 2020 der de lister alt fra moteplaggene- og tilbehøret flest ville ha til moteøyeblikkene som gikk viralt.

«2020 var ikke et vanlig år innen mote. Men mote handler jo i bunn og grunn om endring», skriver de innledningsvis i rapporten.

Les også: Dette er skjønnhetstrendene vi googlet mest i 2020

Så hva søkte vi mest etter i 2020?

På toppen av lista over produkter mange siklet etter er Off-White sine tøymunnbind. Ikke så rart med tanke på koronapandemien som har rammet en hel verden, og som har fått de aller fleste av oss til å bruke munnbind på oppfordring fra helsemyndighetene.

Deretter følger – kanskje litt overraskende – normcore-favoritten Birkenstocks Arizona-sandaler. Dette er trolig grunnet lockdown, der mange ville ha komfortable sko å rusle fra hjemmekontor til butikk i.

Prada nylon shorts, Telfar Shopping bag og Crocs. Bilder via Net-a-Porter / Farfetch / Nelly.

Telfar sin shopping bag har allerede blitt utnevnt til årets hippeste og viktigste produkt. På Lyst sin oversikt må den rimelige it-vesken imidlertid ta til takke med en tredjeplass.

Det fjerde mest populære produktet er noe så enkelt som joggebukser fra Nike, mens kjoler mer puffermer fra H&M kommer på femte. Deretter finner man strikkekjoler fra it-merket og influencer-favoritt House of Sunny, nylonshorts fra Prada og crocs på henholdsvis sjette, sjuende og åttende plass på listen over produktene flest har søkt etter.

Uggs – som Melk & Honning forøvrig nylig kunne melde at er tilbake for fullt – havner på niende plass, mens den enkle toppen med skulderputer fra Frankie Shop kalt muscle tee kommer på tiende.

Les også: Pantone har talt: Dette er fargene som gjelder i 2021

Siste saker

Mest lest nå
Les mer