Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stylisten bak Kendall og Gigis klesstil

Har du ennå ikke bemerket deg stylisten Monica Rose? 

De siste åtte årene har Rose kledd opp og skapt stilen til de mange av de største kjendisene i Hollywood, som Kendall Jenner, Gigi Hadid, Chanel Imam, Chrissy Teigen og Khloe Kardashian.

Rose har blitt sammenlignet med stjerne-stylisten Rachel Zoe, siden det er få stylister som har en såpass celeber kundeliste.

Karrieren til Rose tok først fart tilbake i 2007 da hun stylet Kim Kardashian til magasinforsiden til Complex.

Screen Shot 2016-03-04 at 12.53.26

Monica Rose via Instagram

Monica Rosa er stylisten til mange av de mest fotograferte kvinnene i verden, og hun har dermed stor påvirkningskraft til hva som blir «den neste store» trenden. Rose var for eksempel en av de som har bidratt til «over-the-knee» støvletter er på moten igjen. 

Rose styler kjendisene både til deres dagligdagse garderobe og til større eventer. Blant annet kledde Rose opp halvt norske Chrissy Teigen på Oscars, som ble kåret til en av kveldens best kledde kvinner.

Rose forteller Harperz Bazar at hun foretrekker monokrome antrekk i svart, hvitt, grått, beige og fra tid til en annen rødt. Signaturplaggene hun liker å kle opp kundene sine med er lange dramtiske kåper, korte topper, skinnbukser- og overdeler, samt delikate smykker.

Les også: Beyoncés stylist gir deg alt du har drømt om

A photo posted by M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) on

Les også: Den nye stylisten til Kylie Jenner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer