Se Kims stilskifte: – Jeg spør alltid Kanye om råd

Kim Kardashian West ble først kjent som Paris Hiltons side-kick i «The Simple Life», før en sex-tape og etterhvert «Keeping up with the Kardashian» sikret henne stjernestatus. Den gang var det ikke klesstilen reality-dronningen fikk mest oppmerksomhet for.

De siste årene har imidlertid reality-stjernen blitt et stilikon for mange, og blitt en stor del av motebransjen sammen med ektemannen Kanye West. 

Hun har i de siste årene knyttet nære vennskap med flere store designere, som Riccardo Tisci og Olivier Rousteing. Hun har også prydet forsiden av flere motemagasiner, deriblant Vogue, Elle og Cosmopolitan. Ikke minst sitter hun på første rad til mange av de største visningene under verdens moteuker.

Kim Kardashian i 2015/2016:

Foto via Instagram
Foto via Instagram
Foto via Instagram
Foto via Instagram

Kim Kardashian har vært åpen om at ektemannen Kanye, som hun har vært i et forhold med siden 2012, har revolusjonert hennes egen motesans.

– Jeg tror virkelig at forholdet med Kanye West forandret alt. Jeg mener, før i tiden trodde jeg at jeg hadde skikkelig bra stil. Men når jeg ser tilbake på antrekkene mine nå er jeg faktisk forskrekket, sier Kim Kardashian til CNN Style.

I begynnelsen av forholdet mellom Kim og Kanye, skal rappartisten rensket opp i garderoben hennes og bedt henne om å kaste store deler av den – og deretter ansatt et crew med stylister til å gi henne en skikkelig makeover.

I intervjuet med CNN Style snakker Kim ut om at da de begynte å date ba Kanye henne om å studere Carine Roitfields bok, fordi det var «motebibelen», og legger ikke skjul på at han har stor innvirkning på stilforvandlingen hennes.

– Jeg elsker Kanyes syn på mote, så jeg spørr alltid om hans råd og han hjelper meg hele tiden med å putte sammen antrekk. Kanye ser jo kroppen min hver dag, så han skjønner hva som fungerer på min fasong.

Mye har endret seg siden Kims debut-år. Her er et knippe tilbakeblikk fra tiden hvor Kim neppe kunne skille Alaïa fra Ambercrombie:

Foto via Instagram
Kim med kjendisvenner. Foto via Instagram
Foto: Skjermdump "The Simple Life"
Foto: Skjermdump «The Simple Life»
Foto via Instagram
Kim på den røde løperen. Foto via Instagram
Foto via Instagram.
Foto via Instagram.
Foto via Instagram
Kim var med i Playboy i 2007. Foto via Instagram
Foto via Instagram
Foto via Instagram

Les også: Høydepunktene fra Kanye West Yeezy season 3 showet