Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mange kjendiser venter barn i 2021, for eksempel Emily Ratajkowski
Bilde: Instagram @emrata

Dette er kjendisbabyene som ble født i 2020 – og disse er på vei i 2021

Karlie Kloss, Emma Stone er blant kjendisene som venter barn i år.

Koronababyer eller karantenebabyer kom inn som begreper i 2020. For med lockdown i store deler av verden, fikk man mer tid til å, ja, eksempelvis ha sex. Eller planlegge å få barn mens livet uansett sto på hold.

I april fikk Camilla Pihl og Peter Peters sitt første barn. Samme måned ble Chloé Sevigny mamma.

September var den virkelig store måneden for kjendisfødsler. I september ble supermodell Gigi Hadid og artist Zayn Malik foreldre for første gang. Kort tid etter fikk skuespillerparet Rooney Mara og Joaquin Phoenix en sønn. Og mot slutten av måneden ble Gossip girl-stjerna Leighton Meester og Adam Brody, kjent fra The OC, foreldre for andre gang, denne gangen til en gutt.

Bilde: Instagram @gigihadid

En som var gravid i 2020, men tragisk nok mistet barnet var modell Chrissy Teigen, gift med artist John Legend. Hun sto frem med sin sterke historie i fjor høst, noe som ble nærmest unisont hyllet.

I oktober fikk artist Ashlee Simpson barn med sin halvt norske ektemann, skuespilleren Evan Ross (sønnen til den avdøde finansmannen og fjellklatreren Arne Næss Jr.).

I desember kom den danske superinfluenceren Pernille Teisbæk sin tredje sønn til verden. Senere samme måned fødte skuespiller Emma Roberts en liten gutt. Faren til barnet er Garret Hedlund, kjent fra blant annet Troy, som har vært sammen med Roberts siden våren 2019.

Victoria’s Secret-modellen Romee Strijd, som tidligere har vært åpen med vanskelighetene hennes med å få barn, ble også mor for første gang i desember.

Les også: Disse kjendisbarna har flest følgere på Instagram

Disse kjendisene venter barn i 2021

I september ble det klart at Game of Thrones-stjerna Kit Harrington venter barn med kona Rose Leslie, som spilte Ygritte i samme serie. De to giftet seg sommeren 2018. Kort tid etter kom nyheten om at skuespiller Ashley Tisdale har en liten en på vei.

Måneden etter kunne supermodell Karlie Kloss avsløre via sin egen Instagram at hun venter sitt første barn med ektemannen Joshua Kushner. I ukene som fulgte ble det klart at skuespiller Mandy Moore også venter sitt første barn og at artist Kelly Rowland venter barn nummer to.

Bilder: Instagram @mandymooremm – @karliekloss

Som om ikke det var nok kunne megainfluenceren Chiara Ferragni fortelle at hun venter barn nummer, samtidig som den svenske supermodellen Elsa Hosk avslørte at hun skal bli mor for første gang i 2021.

Så gikk Emily Ratajkowski ut og fortalte at hun er gravid. Med caption «grateful and growing» annonserte hun det hele til verden via sin egen Instagram.

Rett etter nyttår slapp nyheten om at skuespiller Emma Stone er gravid. Det blir 32-åringens første barn med ektemannen Dave McCary. Hun giftet seg med den amerikanske komikeren, forfatteren og regissøren i 2020.

Her til lands venter vi også noen kjendisbarn i 2020. Den tidligere toppfotballspilleren John Carew venter barn med influencer og modellkjæresten Pernille Juvodden. Dette blir deres første barn sammen. Fra før av har Carew en sønn med Oslo-jenta Susan Namuddu.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Les også: Supermodell hylles for ærlig Instagram-post om barnløshet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer