Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette blir årets farge i 2019

Symboliserer vårt medfødte behov for optimisme og glede.

Vi er godt i gang med årets siste måned, og samtidig som vi har begynt å reflektere over året som snart er gått begynner vi også å varme opp for det kommende året.

Med 2019 i sikte gjør vi oss opp noen tanker om hva det kommende moteåret vil by på, og da spiller årets farge en viktig rolle. Pantone hjelper oss på vei ved å i forkant av det nye året presentere hva som blir årets farge for det kommende året.

Årets farge 2019 er: Living Coral. 

Dette er en farge firmaet beskriver som en animerende og livsbevisende nyanse i oransje og med en gylden undertone. Fargen skal trekke frem det menneskelige behovet for komfort i vårt kontinuerlig skiftende miljø.

Enklere forklart: I dag står verden ovenfor flere tøffe situasjoner, men «living Coral» skal være en trøstende farge.

Årets farge i 2018 var Ultra Violet. Denne fargen ble beskrevet som en nyanse som skulle tilby en trygg havn til de som søker etter et tilfluktssted fra dagens overstimulerte verden.

For det kommende året ser altså Pantone at mange av oss har et behov for psykisk stabilitet, trøst og komfort. Kanskje en dose hygge?

«Vi fortsetter å søke etter opplevelser som tilbyr intimitet og ekte nærhet. Her symboliserer Living Coral vårt medfødte behov for optimisme og glede», sier Pantone om årets farge 2019.

Les også: Er glitterskygge festsesongens mest insta-vennlige makeup? 

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer