Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Måneskin
Måneskin iført smoking og sløyfe under American Music Awards. Foto: Amy Sussman via Getty

Derfor kledde Måneskin seg i smoking under American Music Awards

Hevnen er søt.

Måneskin har virkelig fått vind i seilene etter at de tok førsteplassen i Eurovision tidligere i år. Det italienske rockebandet har fått minst like mye oppmerksomhet (kanskje mer?) for antrekkene de går i, som musikken de spiller.

Kvartetten er kjent for sin kjønnsflytende og maksimalistiske stil som oser av Gucci-vibber, hvor vokalist Damiano, gitarist Thomas og trommis Ethan ikke er redde for å matche bassist Victoria med å gå i feminine bluser med pussybows og høye hæler.

Ekspertene var tidlig ute med å spå at det Roma-baserte bandet ville dukke opp i en Gucci-reklame.

Noe Måneskin faktisk gjorde tidligere i år.

Siden i høst har bandet vært på turné i USA. Der har de blant annet varmet opp for legendariske Rolling Stones og gjestet både The Ellen Show og The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Under American Music Awards i Los Angeles denne uken troppet bandet opp i en noe uvant bekledning.

Alle fire medlemmene av Måneskin var ikledd sort smoking med sløyfe. Både på den røde løperen og på scenen etterpå.

Antrekket bestående av smoking med hvit skjorte, sort sløyfe og sorte pensko var signert Gucci, ifølge italienske Vanity Fair.

Det var imidlertid ikke helt tilfeldig at Måneskin valgte å pynte seg slik for anledningen.

Etter å ha vunnet i kategorien «Best rock» under MTV EMA i Budapest forrige uke, fikk bandet kritikk av den italienske politikeren Simone Pillon for sin kjønnsflytende stil, ifølge italienske Rolling Stone Magazine.

Måneskin
Disse antrekkene ble for kraftig kost for en italiensk politiker. Foto: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage via Getty

«Snart får vi bh-er for menn», skrev politikeren på Facebook, med et stikk til vokalist Damiano, som var ikledd gjennomsiktig bluse, truse og hofteholder på den røde løperen i Budapest.

Vokalisten var raskt ute med å svare politikeren på Instagram.

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

«Tusen takk, folkens, vi skrev historie i kveld. Ps: Du har rett, Simo, neste gang blir det dress og sløyfe», skrev Damiano på Instagram-profilen sin, og uthevet etternavnet Pillon, som forøvrig er en del av det italienske ordet for sløyfe; papillon.

Les også: Ny spalte – hvem er hvem i motebransjen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer