Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Prins Nikolai av Danmark debuterer som forsidemodell på magasinet Dust

Den danske prinsen debuterer som forsidemodell

Bare måneder etter han først gikk for Burberry.

18 år gamle prins Nikolai av Danmark overrasket alle da han i februar fikk sin modelldebut på catwalken til Burberry. Det var lenge uklart om det faktisk var den danske prinsen blant modellene på det som var kreativ direktør Christoffer Baileys siste visning for det erkebritiske merket, men det ble til slutt bekreftet av grevinne Alexandras privatsekretær.

Kort tid etter modelldebuten signerte han modellkontrakt med byrået Scoop Models.

Nå har den danske prinsen landet sin første magasinforside.

Prins Nikolai for Dust Magazine. Foto: Skjemdump Instagram @simon_b_morch

Prins Nikolai for Dust Magazine. Foto: Skjemdump Instagram @simon_b_morch

Magasinet han pryder forsiden til er det London-baserte kunst- og motemagasinet Dust. Magasinet så dagens lys i 2010, og har siden blitt utgitt to ganger i året. Filiosofien bak Dust skal være å å vise nyskapende og ulike sider av motebransjen. Magasinet satser også på unge og nye talenter – som gjerne ikke har et veldig kjent navn, men som de mener har et stort talent og potensiale.

Under bildet av han på forsiden av magasinet står det «Prince Nikolai of Denmark». Utgaven er nummer 13 i rekken av Dust-magasiner og har fått tittelen «We Have No Fathers». I tillegg til forsiden med den danske prinsen, kommer utgaven med sju andre forsider. Avbildet på de andre forsidene er blant andre modellen Unia Pakhomova, som var en av Gucci-modellene som kom ut på catwalken med «sitt eget hode» i armene og modellen Oslo Grace som har en av Gucci-dragene med seg.

Hva vi får se av prinsen inni magasinet er foreløpig ikke kjent, men på Instagram har Dusts creative director, Simon B Morch, lagt ut bilde av forsiden med caption; «Vi dro til København for å fotografere danske prins Nikolai». Han har også lagt ut et annet bilde av prinsen hvor han skriver; «Prins Nikolai i den nyeste utgaven av Dust Magazine».

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Bildet av prins Nikolai er tatt av fotograf Brett Lloyd og stylingen er av Grace Wales Bonner. Han er kledd i Wales Bonner.

Se prins Nikolais første magasinforside her: 

Prins Nikolai på forsiden av magasinet Dust

Se de andre forsidene her: 

Dust Magazine utgave 13

Bilder: Dust Magazine

Les også: Norsk smykkedesigner ut mot David-Andersen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer