Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

De danske damene du bør følge på Instagram

For en ekstra «smuk» Insta-feed.

Tidligere har vi skrevet om elegante og chice franske damer, som vil hjelpe til med å gjøre Instagram-feeden din litt kulere, moteriktig og «effortless». Men det er neppe bare de franske it-jentene som vet hvordan du får den mest interessante profilen på sosiale medier. De danske «piger» er tro mot sin egen stil, de får alt til å se så enkelt ut, de er aldri rett for å prøve ut nye kombinasjoner av mønster, tekstiler og farger – og de er lojale mot danske designere og merker.

Her er syv danske it-jenter vi følger på Insta:

Marie Jedig

57.500 følgere.

Jedig blogger under sitt eget navn, gjør det stort som influencer på sosiale medier og er til tider å se i ulike musikaler i Danmark. På Instagram deler hun hyppig selfies, antrekksbilder, familie og venner, samt den sykt «smukke» eller fine leiligheten sin!

Bilder fra Instagram @MarieJedig

Emili Sindlev

136.000 følgere.

Sindlev blogger også under eget navn og jobber i tillegg som stylist. Hun har vært å se rundt på de store moteukene arm-i-arm med de norske gatemotestjernene og stiller gjerne opp på visningene under Oslo Runway.

Bilder fra Instagram @EmiliSindlev

Mie Juel

44.100 følgere.

Juel har på lik linje som de to over også sin egen blogg under eget navn, men hun har også toppjobben som Style Director i den danske utgaven av motemagasinet ELLE. På Instagram tar hun oss med seg i sin verden, på jobb, hjemme og på reiser. I tillegg deler hun ofte bilder av antrekk og vakre klær og tilbehør.

Bilder fra Instagram @Mie_Juel

Pernille Teisbæk

517.000 følgere.

Tidligere moteblogger Pernille Teisbæk er ledende når vi tenker på den skandinaviske stilen. Hun har skrevet boken «Dress Scandinavian», hun er stylist og kreativ direktør på plattformen Social Zoo. På Instagram vil vi suge til oss alt vi klarer av inspirasjon til nye og kreative antrekk. Teisbæk er ikke redd for å sette sammen nye antrekk og det setter vi pris på!

I tillegg får vi følge med henne og familien. Hun har nettopp blitt mamma til en liten søt gutt og i sommer giftet hun seg med Philip Lotko, som er en av grunnleggerne av merket Rains.

Sille Sørensen

12.200 følgere.

Sørensen blogger under eget navn, er journalist og PR-koordinator hos motemerkene Baum und Pferdgarten og Six Ames. Hun er god venninne med Marie Jedig, så de to deler også bilder sammen og av hverandre. I tillegg får vi se mye bilder av fargerikt interiør og kule antrekksbilder.

Trines Kjær

104.000 følgere.

Trine blogger under navnet Trines Wardrobe, navnet hun også har brukt da hun i 2016 lanserte sine helt egne hår- og hudprodukter. Kjær er stylist og deler flittig antrekksbilder på Instagram. Hun ble mamma i fjor, så søte babybilder preger også profilen hennes.

Hun holder som regel sminke og hår naturlig, men er ikke redd for å ta i litt ekstra når det kommer fargespill og mønster på klær og tilbehør.

Anne Johannsen

11.100 følgere.

Johannsen er også god venninne med Marie Jedig, så naturligvis dukker de to ofte opp på hverandres Insta. Hun deler like gjerne enkle selfies i speilet og detaljebilder fra sprekt interiør, som outfit-of-the-day-bilder kledd i lekne farger – gjerne fra danske merker som Saks Potts og denimmerket Blanche.

Hovedbilde: @EmiliSindlev, @PernilleTeisbaek, @MarieJedig.

Les også: Svenskene fortsetter denimsuksessen 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer