Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå blir TikTok shopping-plattform
(Foto: Yichuan Cao/NurPhoto via Getty Images)

Blir TikTok shopping-plattform?

TikTok kaster seg på trenden.

Det er lenge siden den eneste måten å handle klær var i en fysisk butikk. I 2017 ble nettshoppingen tatt til nye høyder da det ble mulig å shoppe direkte gjennom Instagram-appen. Også Facebook har gjort det mulig å handle via deres plattform med Facebook-butikker.

Nå ser det ut til at TikTok har latt seg inspirere.

Ifølge Financial Times (bak betalingsmur) vil det lanseres en plan i 2021 der TikTok-brukere kan lenke til produkter og tjene penger gjennom klikk.

Ikke nok med det. De vil angivelig også åpne for livestream-shopping gjennom appen. Det vil da være mulig å kjøpe produkter i sanntid som brukere viser frem. Det skal visstnok kun være de mest populære brukerne som skal kunne tjene på dette.

Det har aldri vært enklere å handle ved hjelp av noen få tastetrykk på mobilen, og pandemien har ført til at vi handler rekordmye på nett. Det er dermed kanskje ikke en dårlig idé å utvide plattformen akkurat nå?

Den populære «TikTok fikk meg til å kjøpe det»-trenden, der brukere viser frem det de har kjøpt som trender på appen, vil dermed videreføres ytterligere ved at brukerne kan lenke direkte til produktene de viser frem.

Youtuberen Haley Pham viser frem klær som trender på TikTok. (Foto: Skjermdump)

TikTok har foreløpig ikke bekreftet planene.

Les også: Lanserer Hailey Bieber sitt eget skjønnhetsmerke?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer