Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Beyoncé debuterte norsk design under Grammy-utdelingen

Peter Dundas (via Instagram)

Ikke alle klarer å komme dit hen at de kan tjene penger på sitt klesdesign. Motebransjen er en hard kamp, noe vår spalte «På rømmen mot motedrømmen» beviser.

Noen få klarer likevel å komme seg gjennom synåløyet og et navn som har gjort det suverent er Peter Dundas. Den norske designeren har kledd opp blant andre Kim Kardashian, kronprinsesse Mette-Marit og Beyoncé. Sistnevnte har ved flere anledninger ikledd seg Dundas sin kreasjoner, men etter at han forlot Cavalli i høst har det vært nogenlunde stille.

Les også: Nicki Minaj truer skogigant – gir dem 24 timer

Nå er han derimot tilbake, denne gangen under eget navn i stedet for merker som Cavalli og Pucci. Dette deler han stolt via Instagram under tegninger av antrekk fru Carter ikledde seg under nattens Grammy-utdeling. Han forteller Vogue at det å spesialdesigne en kjole rundt en voksende mage ikke var bare bare, men at han følte Beyoncé stolte på ham etter deres lange arbeids-forhold.

– Hun visste også at jeg skulle gå solo og hun ønsket å være den første til å ha på seg min kolleksjon. I tillegg elsker vi begge gult, sier han til magasinet.

  

(Bilder via Instagram)

Se også: Beyoncés personlige kampanjevideo

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer