Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Årets 10 mest virale moteøyeblikk

wintour

Noen ting når en populæritetsgrense mange av oss ikke skjønner noe av. Visse øyeblikk virker å ta over alt av feeder i de sosiale medier, men det er kanskje fordi de faktisk gjør det.

Trender kan spottes tidlig via blant annet Instagram og med et visst antall klikk kan et enkelt bilde være spredt for alle vinder. Med ett har alle fått med seg at Daniel har hvite vans eller at du skal stå helt i ro om noen spiller Rae Sremmurds «Black Beatles» over høyttalerne. Men hva har ifølge Dazed trendet i år?

Her er, i tilfeldig rekkefølge, de 10 moteøyeblikkene som fikk mest oppmerksomhet disse 365 dagene:

1. Rihanna i Saint Laurents hjerteformede jakke/cape/kåpe.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

2. La oss aldri glemme at Supreme slo an med en murstein.

screen-shot-2016-12-31-at-11-39-37

3. Da Beyoncé slapp albumet «Lemonade» var det ikke bare tekstene som fikk oppmerksomhet. De høytbudsjetterte antrekkene til musikkvideoene skapte minst like mye prat. At norske Peter Dundas sto bak den gule Cavalli-kjolen var heller ikke noe minus.

4. Rapperen Young Thug tok et viktig standpunkt i kjønnsdebatten da han frontet sitt albumcover i kjole:

young-thug

5. «Du kan ikke tenke, du må bare gjøre ting», forklarte Frank Ocean etter at han trådte opp i statsmiddag i det hvite hus med Vans på beina.

(Tumblr)

(Tumblr)

 

6. Om det å matche sin date er artigst når det er planlagt eller tilfeldig er uvisst, men da Kim Kardashian og lille North begge spradet rundt i paljettkjoler fra Vetements var det mange hjerter som smeltet.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

7. Apropos Vetements, her er Céline Dion i deres Titanic-genser. For de som ikke tar referansen: Dion synger «My heart will go on» i filmen.

 

Les også
Slik var Italia-bryllupet til Kourtney Kardashian og Travis Barker

8. Igjen, Vetements har hatt et sterkt år og at også Whoopi Goldberg troppet opp i en av deres hettegensere var ganske gøy.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

9. Stefani Joanne Angelina Germanotta er bedre kjent som Lady Gaga. Lady Gaga er igjen best kjent for musikken, men selv med sine 155 cm fra strømpelesten gikk hun nedover catwalken for Marc Jacobs tidligere i år.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

10. Harry Styles sine hele tre forsider for Another Mag.

screen-shot-2016-12-31-at-11-27-24

Les også: 8 moteprofiler som gikk bort i 2016

Siste saker

Mest lest nå
Les mer