Musikkvideo fra Balmain x H&M: Se Kendall Jenner danse (?)

S P O N S E T   S A K

kendall-jenner-hm-balmain

Du har kanskje registrert at Balmain x H&M er på vei?

Olivier Rousteing og hans nye svenske venner er i full promomodus i forkant av slippet 5. november.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag slapp de en veldig stilig musikkvideo, skutt på en futuristisk t-bane, med dans fra The Jokers, The Twin Twins og The High Rollers og såkalte The The Kendalls. Utenom Kims lillesøster så er dette Paleta Calmquality, Lara Laquiz, Javier Ninja og Raymond Wade.

Balmain har allerede vist frem mye av klærne via usual suspects som Gigi Hadid, Jourdan Dunn og Alessandra Ambrosio.

Se den 180 cm høye gasellen Kendall etterhvert forsøke seg på noen «moves» i videoen, selvfølgelig med visuelle, leppefagre Olivier i kulissene:

Se også: Kendall Jenner twerker med Olivier Rousteing

– Balmains damekolleksjon for H&M er rik på detaljer og håndverksfølelse og sammenfatter alt det som har gjort Balmain til et av dette århundrets viktigste luksusmerker. Olivier Rousteing, har lagt sin lidenskap for design i alle plaggene i kolleksjonen som omfatter raffinerte kjoler, stram skreddersøm og hverdagsplagg med attitude. Intrikate broderier og kraftfulle silhuetter preger hele kolleksjonen som gjennomsyres av parisisk stil og en følelse av uanstrengthet, skriver H&M i pressemeldingen.

– Alt er del av den nye H&M Balmain Nation, en komplett kolleksjon som kan brukes av ulike kvinner fra ulike kontinenter, der alle er en del av en felles verden. Jeg ønsket å holde meg tro mot det som er typisk for Balmain: en rikt dekorert, kraftfull og likevel en uanstrengt stil, sier Olivier Rousteing.