Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Alexander Wang med Bella Hadid
Alexander Wang sammen med Bella Hadid på filmfestivalen i Cannes. Bilde: Andreas Rentz/Getty Images

Alexander Wang svarer på anklagene

«Det å se disse løgnene om meg bli tatt for sannheter har gjort meg rasende».

Tidligere denne uken kunne Melk melde at New York-designeren Alexander Wang hadde blitt anklaget for å ha dopet ned og seksuelt trakassert flere. Dette skjedde etter at en rekke modeller og personer sto frem på sosiale medier med sine historier. Motevaktbikjene @shitmodelmanagement og @dietprada var blant de som bidro til å gi dette stor oppmerksomhet.

Ifølge noen skal Wang, som er kjent for å være glad i en fest, ha grepet dem i skrittet eller tvunget dem til å drikke vann som var tilsatt MDMA.

Nå flere dager senere svarer den kjente designeren på anklagene. Ifølge Dazed kaller han dem intet annet enn «helt grotesk falske».

Les også: Donald Trump raser mot motemagasiner

I en uttalelse til kulturmagasinet skriver Wang at «Jeg har i løpet av de siste dagene vært utsatt for helt grotesk falske anklagelser. Disse påstandene har siden blitt spredd via kontoer på sosiale medier som er kjent for å poste ærekrenkende materiale fra anonyme kilder, uten noe som helst bevis eller faktasjekking i det hele tatt».

Videre skriver han:

«Det å se disse løgnene om meg bli tatt for sannheter har gjort meg rasende. Jeg har aldri gjort disse forferdelige handlingene som blir beskrevet og ville aldri oppført meg på den måten som det påstås at jeg har. Jeg har alle intensjoner om å komme til bunns i dette, holde ansvarlig de som er ansvarlig for å ha fremsatt disse påstandene og ondsinnet spredd dem på nett».

Dietprada har også gjengitt uttalelsen på sin Instagram-konto.

Av deres egen caption og kommentarene under innlegget å melde, ser mange ut til å være mildt sagt skeptiske til Wang fremdeles.

Les også: Supermodell hyller kvinnene som anklager eksmannen for seksuelle overgrep

Siste saker

Mest lest nå
Les mer