Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Matt Winkelmeyer/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Alexander Wang skal ha dopet ned og seksuelt trakassert flere

En rekke står nå frem på sosiale medier med sine historier.

Allerede i 2018 begynte ryktene å gå om at designer Alexander Wang hadde svin på skogen. Etter flere tiår som aktiv festgutt på Manhattan, hintet enkelte om at det kanskje ikke bare var uskyldig moro. Noen mente han hadde drevet med seksuelt trakassering, og tweets av denne typen begynte å sirkulere:

https://twitter.com/gendersfluid/status/1065407366055763969?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1065407366055763969%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fgendersfluid2Fstatus2F1065407366055763969widget%3DTweet

Wang selv kommenterte aldri anklagene, og saken ble lagt død.

Nå har det hele likevel blusset opp igjen, etter at motevaktbikjene @Dietprada og @shitmodelmanagement har gitt det oppmerksomhet på sine populære Instagram-kontoer.

De skriver at de har fått nyss om at en rekke modeller og personer står frem med sine historier om Alexander Wang på sosiale medier. Det er snakk om mange tilfeller av seksuell trakassering og overgrep, og at han til og med har dopet ned enkelte.

Les også: Gucci-arving anklager familien for seksuelle overgrep

Grepet i skrittet på nattklubb og dopet med MDMA av Wang

Det var modellen Owen Mooney som først valgte å gå ut på TikTok for å beskrive en hendelse fra 2017, der Alexander Wang grep han i skrittet på en fullpakket nattklubb. Han forteller at han opplevde hendelsen som utrolig ubehagelig.

Ifølge Diet Prada har han allerede fått en del negative tilbakemeldinger for at han har valgt å dele sin historie. Noen har kommentert at han bare er ute etter å fremme seg selv og få oppmerksomhet.

«Det er nettopp derfor folk kvier seg for å dele sine historier med seksuell trakassering», skal Mooney ha sagt.

Flere andre skal ha blitt tvunget til å drikke noe av Wang, som senere viste seg å ha inneholdt dopet MDMA:

Dietprada påpeker at Wang bare er den siste i rekken av mektige, innflytelsesrike personer som har blitt anklaget for seksuell trakassering de siste årene.

«Hvor lenge er det igjen før penger og kjendisstatus ikke lenger kan hindre de fra å bli holdt ansvarlige?», spør de seg.

Alexander Wang har ikke foreløpig uttalt seg om saken.

Les også: Linda Evangelista hyller kvinnene som anklager eksmannen for seksuelle overgrep

Siste saker

Mest lest nå
Les mer