Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Rudolph Care

9 skjønnhetsprodukter vi har testet og kan gå god for

Beauty-tools, ansiktsolje og leppemaske.

Det florerer av skjønnhetsprodukter på markedet og det kan derfor være vanskelig å vite hva man skal gå for. Hudpleieprodukter, parfymer og ulike beauty-tools lanseres hele tiden, og gir oss et hav av valgmuligheter.

Vi har derfor samlet et knippe produkter vi faktisk har testet og kan gå god for.

Her er 9 deilige skjønnhetsprodukter.

Foreo Ufo 3

Det svenske beautytechmerket Foreo lanserte nylig Ufo 3 – en liten, rund enhet som gir masse fuktighet til huden og en aldri så liten ansiktsbehandling på to minutter. Enheten har både maskebehandling, oppvarming, kjøling, LED-terapi og massasje.

Som med alle produktene fra Foreo, kan du koble den til en app på mobilen og enkelt velge dine preferanser. Så velger du en ansiktsmaske etter din hudtype og behov, fester den på enheten og deretter masserer masken inn i huden med sirkulære bevegelser til den stopper og behandlingen er ferdig. Enkelt og effektivt – og huden føles superfresh etterpå.

Ufo 3 fra Foreo kan brukes både morgen og kveld, med ansiktsmasker etter din hudtype og behov. Kr 4445 hos Foreo

Estée Lauder Advanced Night Repair

Et av kultproduktene i Estée Lauder sin Advanced Night Repair-serie er dette serumet som skal redusere synlige tegn på aldring, gi glød og ikke minst mye fuktighet. Denne kan påføres både morgen og kveld – og inneholder ingredienser som hyaluronsyre som gjør at serumet bidrar til å låse inn fukt. Serumet etterlater huden jevnere og mer fast.

Rudolph Care Açai Facial Oil

Det danske hudpleiemerket Rudolph Care er en favoritt hos mange. Denne oljen er laget av ren økologisk açai-olje og er fylt med vitaminer og mineraler. Oljen påføres etter rens og kan både brukes alene eller før dag- eller nattkrem. Huden etterlates med en frisk glød og masse fukt.

Açai Facial Oil, fra kr 1229 hos Rudolph Care / Estée Lauder Advanced Night Repair, fra kr 850 hos Fredrik & Louisa

Emma S. Treatment Enzyme Peel

Emma S. er et svensk hudpleiemerke grunnlagt av den tidligere supermodellen Emma S. Wiklund, som kombinerer aktive og sikre ingredienser. Merkets Treatment Enzyme Peel med AHA- og BHA-syrer fjerner døde hudceller og løser opp hudormer på kun ett minutt. Den svir godt og etterlater huden nokså rød, men den er uten tvil effektiv og gir mye glød når huden har roet seg.

Emma S. Repairing Overnight Mask

Det svenske merket har også en nattmaske som er verdt å trekke frem. Repairing Overnight Mask påføres før du legger deg og virker over natten, slik at du våkner opp med myk og glødende hud. Masken gjør også at huden føles strammere og reduserer synligheten av fine linjer. Masken kan brukes to til tre ganger i uken, eller når du føler at huden trenger en ekstra boost.

Treatment Enzyme Peel, kr 329 hos Emma S. / Repairing Overnight Mask, kr 369 hos Emma S.

Tom Ford Café Rose

Café Rose fra Tom Ford er en sensuell og sofistikert duft som kombinerer rose med den mørke aromaen av kaffe. Sprudlende ylang-ylang, koriander, patchouli og krydret kardemomme blandet med røkelse og akkorder av sandeltre gir duften varme og dybde.

En duft som passer perfekt til høsten, spør du oss.

Tom Ford Café Rose, kr 1325 hos Gimle Parfymeri

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Take The Day Off Cleansing Balm har fått en plass på listen over skjønnhetsprodukter vi går god for. Den fjerner raskt og enkelt vannfast sminke og solkrem uten problemer. Ved påføring endres balmen og får en silkeaktig konsistens. Fjerner sminken uten irritasjon, og tørker heller ikke ut huden.

Den er allergivennlig og hundre prosent parfymefri – så denne passer til alle hudtyper.

Skjønnhetsprodukter vi går god for. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, kr 355 hos Vita.
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, kr 355 hos Vita.

La Roche-Posay Effaclar Duo(+)

Ansiktskremen som ble populær på TikTok lever opp til hypen. La Roche-Posay Effaclar Duo(+) er spesielt utviklet for fet og uren hud som har problemer med tilbakevendende urenheter. Den minsker forekomsten av urenheter og renser tilstoppede porer – noe som er en av hovedårsakene til uren hud.

Vi kan bekrefte at etter kort tids bruk bidrar den til en jevnere hudtone.

Den bidrar også til en mattere hud, så hvis du sliter med tørr hud er nok ikke dette ansiktskremen for deg. Passer best til fet og uren hud.

Skjønnhetsprodukter vi går god for. 
La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Ansiktskrem, kr 149 hos Farmasiet.
La Roche-Posay Effaclar Duo(+) er én av ni skjønnhetsprodukter vi går god for, kr 149 hos Farmasiet.

Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Enda et produkt som har fått sin popularitet fra TikTok, og vi kan bekrefte at vi lar oss påvirke. Skjønnhetsprodukter har uten tvil fått stor medfart av den populære appen.

Laneige Lip Sleeping Mask Berry er som navnet tilsier, en sovemaske for leppene. Den er beroligende og tilføyer mye fuktighet. Leppemasken har en myk tekstur som holder seg lenge på leppene.

Den inneholder ekstrakter fra jordbær, bringebær, blåbær og tranebær som er beriket med C-vitaminer og antioksidanter. Masken har en smak av friske bær. Etter en natt med denne vil du våkne opp med myke lepper.

Skjønnhetsprodukter vi går god for. Laneige Lip Sleeping Mask Berry, kr 299 hos Lyko.
Laneige Lip Sleeping Mask Berry, kr 299 hos Lyko.

Les også: Disse skjønnhetsproduktene trender på TikTok nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer