Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
8 av de beste uteserveringene i Norge
Foto: Instagram/ @angiesophie

8 av de beste uteserveringene i Norge

Sommer = uteservering.

Det er sommer og tid for å nyte det (forhåpentligvis) fine været så godt det lar seg gjøre. Restauranter, barer og kaféer landet rundt har endelig åpnet uteserveringen, og det er mange steder det frister å slå seg ned for å ta et glass vin eller en matbit. Vi krysser fingrene for fint vær fremover!

Her er 8 uteserveringer vi gjerne besøker i sommer.

Nedre Foss Gård, Oslo

Hovedstaden bugner av fine uteserveringer, men Nedre Foss Gård må nok være en av favorittene. Her kan du nyte deilig mat og drikke ved de lekre oransje bordene og stolene i bakgården til restauranten. Instavennlig er det også – hehe.

Nedre Foss Gård må ha en av hovedstadens fineste uteserveringer, eller hva? Foto: Instagram/ @nedrefossgaard

FYR Bistronomi & Bar, Oslo

En annen uteservering verdt et besøk i hovedstaden er FYR Bistronomi & Bar på Majorstuen. Her sitter du i en grønn og koselig oase utenfor restauranten, med utsikt mot travle Bogstadveien.

FYR Bistronomi & Bar har en hyggelig og innbydende uteservering midt i Bogstadveien. Foto: Instagram/ @fyrbistronomi

JADA Roofgarden, Bergen

På toppen av kjøpesenteret Xhibition i Bergen sentrum finner du byens største takterrasse. Hos JADA Roofgarden kan du slå deg ned i de knallrosa sofaene og nyte både mat og drinker med utsikt over byen. Fra klokken ti på kvelden dempes lysene og musikken skrus opp, og vipps så er det også nattklubb.

Nyt utsikten over Bergen hos JADA Roofgarden. Foto: Instagram/ @jadaroofgarden

Bergen Brunsj, Bergen

En koseligere uteservering i Bergen skal du lete lenge etter. I bakgården til Bergen Brunsj kan du få servert både digg brunsj og bobler i en intim og koselig atmosfære.

Nyt brunsj og bobler i den koselige bakgården til Bergen Brunsj. Foto: Instagram/ @bergenbrunsj

Hanekam, Stavanger

I den berømte fargegaten i Stavanger finner du Hanekam, som er både kafé og bar. Utenfor det gule huset med blå karmer kan du slå deg ned på en like fargerik uteservering.

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes
Slå deg ned på den fargerike uteserveringen til Hanekam. Foto: Instagram/ @hanekam

Bøker & Børst, Stavanger

Hanekam er ikke den eneste innbydende uteserveringen i fargegaten i Stavanger. Litt lenger ned i gaten finner du kaffe- og ølbaren Bøker & Børst, med en koselig uteplass med lys og planter. Her kan du forsyne deg av bøker og spill også om du vil.

Uteservering i fargeglade omgivelser. Foto: Instagram/ @bokerogborst

Smag & Behag, Kristiansand

Om du befinner deg i Kristiansand i sommer, kan vi foreslå en tur innom Smag & Behag. Her må det nevnes at lokalet tidligere var en gymsal, men som er totalrenovert og gjort om til en stilig restaurant. Og utenfor finner du en koselig uteservering.

Her slå vi oss gjerne ned på en solfylt dag. Foto: Instagram/ @smakogbehagkristiansand

Café Grafen, Trondheim

I Mercurgården i Trondheim finner du Café Grafen, i lokalet som tidligere tilhørte restauranten Tulla Fischer. I tillegg til fresht interiør og en hyggelig atmosfære inne, kan du også nyte mat og drikke på uteserveringen.

Har du vært innom Café Grafen? Foto: Instagram/ @midtbyen

Les også: 9 av de fineste hotellene i Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer