Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
5 kjappe motenyheter - blant annet om at Sarah Jessica Parker ikke ønsket Kim Cattrall til And just like that
Foto: Sex & The City

5 kjappe motenyheter

Din etterlengtede dose motenyheter.

Synes du det er vanskelig å følge med i svingene? Du er ikke alene.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Les også: Gigi Hadid skifter jobb

Kylie Jenner og Travis Scott har fått barn nummer to

En av de største og mest omtalte nyhetene innen kjendisverdenen nå er selvsagt at Kylie Jenner har født sitt andre barn. Superinfluenceren delte dette via sin egen instagram sammen med caption «2.2.22» og et blått hjerte. Av dette tolker de fleste at det er en sønn hun og rapperen Travis Scott har fått.

Det har også kommet en rekke teorier om hva den lille kommer til å hete. Fansen har lagt merke til at flere av parets nære og kjære har skrevet Angel og ulike emojier under Instagram-innlegget. Ingenting er likevel bekreftet enda.

5 kjappe motenyheter, blant annet at Kyllie Jenner har fått barn.
Foto: Instagram @Kyliejenner

Sarah Jessica Parker ønsket ikke at Kim Cattrall skulle spille i And just like that

Hos mange stod jubelen i taket da de fikk vite at Sex & Singelliv ville vende tilbake. Smilet famlet likevel noe da det ble kjent at den populære karakteren Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall, ikke ville være med. Grunnen til dette var tydeligvis langvarig dårlig stemning mellom Cattrall og Sarah Jessica Parker.

I And just like that har de begrunnet fraværet til Samantha med at Carrie skal ha sagt henne opp som PR-agent, noe som gjorde henne såpass furten at hun endte vennskapet og flyttet til London. Likevel popper hun opp i narrativet i form av små meldinger de to sender til hverandre.

Les også
13 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå

Nå er det blitt kjent at Parker ikke ønsket at Cattrall skulle spille i And just like that.

I et nytt intervju med Variety forteller hun at de ikke engang spurte henne om å være med.

– Da det endte med at vi ikke gjorde en tredje film, fordi studioet ikke klarte å etterkomme kravene hennes og det hun ønsket å gjøre, satte vi oss ned for å høre på henne og det som var viktig for henne. Men det passet rett og slett ikke med det vi ville, det som var viktig for oss, forteller Parker.

Hun forteller videre at det var viktig for dem å behandle karakteren med respekt og at hun føler de har fått til det.

Foto: Skjermbilde fra And just like that

90-tallets grønne cargo-skjørt er tilbake i motebildet

Det er tilsynelatende ingen ende på hvor mange av 90-talls trendene som returnerer. Og nå er nok en klassiker fra dette tiåret på vei tilbake, nemlig cargo-skjørtet. Dette lange skjørtet i et litt ubestemmelig, syntetisk materiale med lommer på sidene var noe alle hadde i klesskapet på den tida.

Og i 2022 har trendsettere som Bella Hadid og andre influencere med nittitallstendenser blitt sett i dette flere ganger allerede.

Hos britiske Vogue skriver de rett og slett «Cargo skirts are back like they never left».

Vil man være med på notene i år er det altså er slikt skjørt man bør ikle seg.

Foto: Instagram @Bellahadid

En utstilling til ære for Virgil Abloh er på vei

Motebransjen var i sjokk da det sent i november ble kjent at Virgil Abloh hadde gått bort. Få visste at det amerikanske multitalentet hadde slitt med en sjelden form for kreft i lang tid. Han ble bare 41 år.

Les også
Nå er det Zany Granny Chic som gjelder

I 2019 tok han en pause fra motebransjen – etter sterk oppfordring fra legen – men man visste på det tidspunktet ikke at det dreide seg om kreft. De fleste regnet med at mannen som grunnla Off-White og var herredesigner for Louis Vuitton rett og slett hadde gått på veggen.

Brooklyn Museum planlegger nå en stor utstilling til ære for Virgil Abloh.

Åpningen er satt til jul 2022. Der vil man både få se kunst, design og mote som han skapte under samme tak. Ifølge Highsnobiety som skriver om dette, vil denne utstillingen trolig reise på turné til andre byer senere.

5 motenyheter: en virgil abloh utstilling er på vei
Virgil Abloh (Foto: Christian Vierig/Getty)

Khloé Kardashians datter True med doughnut-veske til 40 000 kroner

To motenyheter relatert til Kardashian-Jenner-klanen. Denne gjengen vet å holde seg i medienes søkelys. Nå er det Khloé Kardashians datter True, eller nærmere bestemt veska hennes som får mye oppmerksomhet. I en alder av tre år har hun nemlig en garderobe de fleste millennials og generasjon Z bare kan drømme om.

På et nytt bilde mamma Khloé har delt på Instagram ser man henne smile lurt til kameraet med en glitrende rosa doughnut-sak ved siden av seg. Denne veska er laget av Judith Leiber og har visstnok en prislapp på nærmere 40 000 norske kroner. Kusinen North West på 8 år skal visstnok ha liknende vesker formet som pizzastykker og askepott sin hestevogn, alle sammen til en minst like høy prislapp.

At familien skjemmer bort barna med svindyre gaver blir ikke alltid mottatt med jubel. Kylie Jenner fikk i 2019 mye kritikk for å ha gitt Stormi, som da var to år, en diamantring og en ponni til jul.

Les også
Falske fregner trender denne sommeren
Foto: Instagram @khloekardashian

Les også: Booktok har tatt av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer