Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Willow Smith: – At jeg er Chanels nye ambassadør er helt sykt

I løpet av sine 15 år har Willow Smith gjort seg bemerket både som skuespiller og artist, men ikke minst i motebransjen med sin eksentriske stil. Sammen med broren Jaden Smith, regnes de som en av motebransjens mest innfytelsesrike søskenpar- og familier.

Det unge stilikonet ble nylig utnevnt som Chanels nye ambassadør av selveste Karl Lagerfeld, som blant annet Cara Delevigne og Keira Knightly har vært før henne.

Nå er den unge datteren til Will og Jada Smith den seneste stjerna til å fronte coveret av Teen Vogue, der hun også blir intervjuet. Hun forteller blant annet om hvordan det føles å være det franske luksusmerkets ansikt utad.

– At jeg er Chanels nye ambassadør er helt sykt, spesielt med tanke på at jeg er en ung afro-amerikansk kvinne med dreads. (…) Alt jeg kan gjøre fra nå av er å forsette med å pushe grensene lenger og lenger – men jeg gjør det jo bare ved å være meg selv, forteller hun til det amerikanske tenåringsbladet.

willow-smith-cover-05

Fot via Teen Vogue/Emma Summerton

Man skulle kanskje ikke tro jenta bare var 15 år, når hun videre i intervjuet deler komplekse tanker om hvordan hennes personlige stil hjalp henne til å oppnå selvrealisering. Hun forteller om hvordan hun bruker sine estetiske valg til å uttrykke seg selv på et dypere nivå.

– Det handler ikke om å finne seg selv, men om å skape seg selv. Jeg har noen kule sko på, og «crazy» eyeliner, men det handler egentlig om å speile hvordan du føler deg på innsiden.

Les også
6 herretrender fra motemessen Pitti Uomo i Firenze

Willow synes det er viktig at selv om man liker å eksperimentere med klær, at ikke klesstilen definerer hvem du er som person. Den reflekterte tenåringen påpeker at et par Yeezys fra eller til ikke vil ha noe å si for den personen du er.

willow-smith-cover-04

Foto via Teen Vogue/ Emma Summerton

Les også: Se Hailey Baldwin selge jeans med tenåringsidol

Siste saker

Mest lest nå
Les mer