Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dua Lipa har forelsket seg i boblete mobildekse
Dua Lipa har forelsket seg i boblete mobildeksel. Foto: Instagram @dualipa

Vil vi se tilbake på den boblete trenden med skrekk og gru om et par år?

Oslo flommer over av boblete plagg og accessoirer.

Nylig delte NRK en filmsnutt der Anne Lindmo ironiserte rundt det som tilsynelatende er en pågående boblekonkurranse i byen. Og den kjente programlederen er ikke helt ute å kjøre.

For tar man turen rundt om i Oslos gater akkurat nå, vil man se boblete plagg overalt. Boblejakker er old news og heller ikke et sjokkerende syn i et land som Norge, der minusgrader er sedvane mange måneder i året. Boblekåpene er et litt nyere syn, der ikke så mye som en millimeter av kroppens lemmer skal eksponeres for kulden.

Men det hele topper seg med boblete accessorize. Skjerfene Balenciaga droppet for mange sesonger siden, boblete bøttehatter, votter og vesker.

Les også: Nå er det space buns som gjelder

Målet er å likne et barnehagebarn akkurat nå. Da kan du være sikker på at du er trendy – pluss at du har god padding for å takle hverdagens opp og nedturer, eventuelt isglatte fortau.

Foto: Instagram @urbansophistication

Helt i tråd med trendbildet har også Moonboots fått sin renessanse, som et perfekt punktum nederst på denne looken.

W Magazine, som omtaler puffer-trenden, skriver at det nå er tid for å la mobilen få være med på leken.

De forteller at Elad og Neta Yam fra New York kan sees på som opphavet til akkurat dette. Søsterduoen som driver merket Urban Sophistication postet et bilde av en mobil med et boblete deksel i 2019 – som de hadde photoshoppet på. Dette gikk kjapt viralt og jentene begynte deretter å produsere dekslene samme år.

Siden har en rekke kjendiser delt selfies med akkurat denne detaljen. De siste var Kendall Jenner og Dua Lipa, som førte til at dekslene ble helt utsolgt på Black Friday i november 2021. Ifølge W Magazine har søstrene akkurat sluppet et nytt drop for å møte den massive etterspørselen.

Nå som vi er dekket fra topp til tå i bobler er det naturlig å spørre seg: Har vi nådd toppen? Og ikke minst, vil vi se tilbake på denne trenden med skrekk og gru eller hånlige smil om et par år?

Les også
Alessandro Michele får ny kollega på toppen i Gucci

What comes up, must come down er en av grunnprinsippene innen mote, tross alt. Kanskje å være en vandrende marshmallow ikke er den beste langtidsinvesteringen. Men komfortabelt og varmt? Oh yes.

Foto: Instagram @urbansophistication

Les også: Haute Mess – stjernene har falt for denne uryddige trenden

Siste saker

Mest lest nå
Les mer