Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Vi har testet vårens skjønnhetsnyheter så du slipper

Her er våre favoritter.

En ny sesong er lik nyheter på skjønnhetsfronten – mange nyheter. Det er så og si helt umulig å teste alt, men vi har gjort et lite utvalg for deg.

Her er 15 av – etter vår mening – vårens aller fineste skjønnhetsnyheter:

Vi har testet vårens skjønnhetsnyheter så du slipper
Byredo Mixed Emotions 50ml kr 1400 hos Heaven Scent
Vi har testet vårens skjønnhetsnyheter så du slipper
ZO Brightalive Skin Brightener kr 1395 hos utvalgte hudpleieklinikker
Vi har testet vårens skjønnhetsnyheter så du slipper

Augustinus Bader er en liten hemmelighet – enn så lenge. Ikke internasjonalt, for der har superkjendiser som Victoria Beckham for lengst trykket det tyske hudpleiemerket, som hører hjemme under G-beauty-kategorien, til sitt bryst.

Her hjemme er det Gimle Parfymeri på Frogner som har det på hylleplass.

En av favorittene er merkets Face Oil som skal forbedre elastisiteten i huden, styrke hudbarrieren samt redusere hyperpigmentering. Bruk den alene eller bland den inn i ditt favoritt hudpleieprodukt morgen og/eller kveld.

Augustinus Bader The Face Oil kr 2000 hos Gimle Parfymeri.

Å finne den perfekt foundationen er som å finne den berømte nåla i høystakken.

Men den nye varianten fra Elizabeth Arden er ganske nærme. Den gir et naturlig resultat og har en lett dekkevne som skal sitte i opptil 24 timer. Inneholder hyaluronsyre, Vitamin C, Vitamin E og en blanding av botaniske ingredienser. Tilgjengelig i 25 nyanser.

Elizabeth Arden Flawless Finish Skincaring Foundation hos Fredrik & Louisa kr 460 her.

Skjønnhetsnyheter: Nylig var det verdenspremiere på den splitter nye hudpleieserien Sapienic Skincare. Det tar utgangspunkt i at huden vår ikke har tilpasset seg den moderne livsstilen vi lever, men savner den nære relasjonen den en gang hadde mikroorganismene da vi levde tettere i kontakt med naturen. Med andre ord: Glem tradisjonelle kremer som består av lipider og vann i en fast konsentrasjon, og gi heller huden det den trenger uten å forstyrre dens bakterieflora. Filosofien bak merket er altså å unngå ingredienser som potensielt kan forstyrre mikrobiomet og heller tilføre hudidentiske lipider og pre- og probiotika som beskytter mirkobiomet og fremmer hudhelse. Puh! Det gjenstår å se om merket holder det de lover, for det krever tross alt litt bruk. Uansett er det ganske woke – selvsagt 100 prosent naturlig, økosertifisert, karbon-nøytralt, plastnøytralt, cruelty-free og vegansk. Deres Lipids er et fint sted å begynne – en lett olje som inneholder det du trenger for å mate hudens mikrobiom med en kombinasjon av jojoba-, ximenia- og squalaneolje som imiterer hudens sebum. 20ml kr 689 hos Skincity.
Plantebasert leppebalsam som også fungerer som nattmaske for leppene. Inneholder blant annet avokado-olje, mangofrøsmør, aprikosolje, solsikkefrøolje og ricinolje. Origins Nourishing Avocado Lip Butter 15g kr 190
Med fortsatt hjemmekontor og timesvis foran skjermen hver eneste dag er en fuktighetsmist er must. Denne fra Origins virer beroligende og reduserer rødhet. Den inneholder Tremella-sopp også kjent som snow mushroom kjent for å holde på 7,2 ganger sin egen vekt i vann samt reishi – «udødelighetens sopp» kjent innen kinesisk medisin for å roe rød og irritert hud. Mega-mushroom Hydrating Mist 100ml kr 205 hos KICKS
SKjønnhetsnyheter: Da Byredo slapp sin første sminkekolleksjon i samarbeid med den prisvinnende – og nå på Forbes 30 under 30-liste, Isamaya Ffrench holdt en hel verden pusten. Kjipt nok kunne ikke kolleksjonen kjøpes i Norge verken i fysiske butikker eller på nett – og med stengte grenser, ja så ble det svært så vanskelig å få tak i kolleksjonen. Nå lanserer det svenske kultmerket sin første vannfaste mascara, ifølge dem «shower-proof, gym-proof, swim-proof – even tear-proof». Byredo Waterproof Mascara ca kr 395 her.
Du har sikkert vært borti duftlysene deres eller kanskje også kroppsproduktene. Nå lanserer MonSun ansiktspleie med kremer, serum, øyekrem, rens, eksfoliering, oljer og masker. Denne rensen har en rik og kremaktig konsistent som skånsomt og effektivt renser huden og etterlater den ren, fuktet og fresh. Inneholder blant annet havre som virker beroligende samt vegansk kollagen som skal bidra til å øke hudens elastisitet og motvirke fine linjer. Daily Foaming Bliss Face Cleanser 125 ml kr 179 hos KICKS.
En av våre favoritt skjønnhetsnyheter i år er Mac Cosmetics’ Studio Radiance Face & Body Radiant Sheer Foundation kr 305 
KORRES Aegean Bronze Tanning + Skin Perfecting Serum kr 289 hos VITA (kommer først i mai)
Skjønnhetsnyheter: Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF25 30ml kr 440 her
Danske Nuori er en favoritt. Denne våren lanserer de sin Clarity Mask – en 100 prosent naturlig leirmaske som effektivt både renser og fukter huden. 75ml ca kr 360 her

The Ordinary har fått mye oppmerksomhet grunnet sin grunnlegger og hans svært så kontroversielle uttalelser. Men la merket leve. For produktene er mye mer enn hypen.

Nå lanserer de sitt første 100 prosent Niacinamide Powder. Det kan blandes med dine favoritt hudpleieprodukter – bare de er vannbaserte med en pH mellom 5,0 og 7,0. Niacinamide, også kjent som Vitamin B3, er en aktiv ingrediens som blant annet bidrar til å balansere synlig talgaktivitet, glans og forstørrede porer. Grei pris er det også – kr 78.

Bonus:

Det finnes ingen ende for hva duftlys kan lukte. Denne artige saken fra D.S. & Durga skal altså dufte av «Brooklyn som blomstrer i begynnelsen av 2000-årene og en tid hvor alt virker mulig» med noter av lavendel, vetiver, semsket skinn og asfalt. Kr 699 hos Gimle Parfymeri

Les også: 9 hudpleiefavoritter som faktisk funker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer