skjermdump fra junkyard.no

Foto: Junkyard.no

Varner kjøper gatemotenettbutikk

Gjør sitt tredje oppkjøp på kort tid.

Onsdag kom nyheten om at Varner kjøper den svenske nettbutikken Junkyard. Det er Skandinavias største nettbutikk for gatemote, med merker som Fila, Palace, Adidas, Vans, The North Face og Patagonia. Med kjøpet av nettbutikken vil Varner-gruppen ta et sterkere grep om klesmarkedet for ungdom.

E24 skriver at Varner-gruppen ikke ønsker å kommentere oppkjøpet. I en pressemelding uttaler toppsjef Marius Varner følgende:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Junkyard er et konsept som passer utmerket i vårt konsern. Det er et veldig bra konsept som vi ser store muligheter for å utvikle. Vi vil ta et enda sterkere grep om ungdomsmarkedet, og tror på å gi våre kunder en helhetsopplevelse av service både på nett og i butikk».

Varner skal ifølge E24 ha kjøpt Junkyard fra det svenske oppkjøpsselskapet Frankenius Equity. Det er ingen av partene som har ønsket å oppgi hvor mye nettbutikken ble solgt for.

Det norske motekonsernet annonserte tidligere i år at de gikk inn på eier- og partnersiden hos luksusbutikken Yme Universe i Oslo. I juni skrev Dagens Næringsliv at Varner-gruppen kjøpte sminkenettbutikken Makeup Mekka, for anslagsvis 100 millioner kroner.

Les også: Norsk luksusbutikk åpner pop-up