Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Frederikke Thiberg og Josefine Vogt er klare for våren (Foto: Instagram @josefinevogt)

Vårjakker vi ønsker oss nå

Nå er det på tide å bytte ut boblejakka.

Sola har begynt å titte fram igjen, gradene er røde og det er på tide å legge bort den tykke vinterjakka. Den lette, tynne og stilige vårjakka du har drømt om i hele vinter kan du nå finne igjen bakerst fra skapet.

Kanskje har den et hull under armen som du hadde glemt – eller er du muligens bare litt lei den og vurderer å selge den på Tise? Da trenger du nok tips og inspirasjon til hvilken jakke du skal skaffe deg i stedet.

Les også: M&H toppliste: 10 par solbriller vi ønsker oss nå

Her er 13 vårjakker på Melk & Honning sin ønskeliste nå:

Beige trenchcoat fra ARKET til 1950 kr.

Først på ønskelista finner du den klassiske trenchcoaten. Den går aldri av moten; vi ser den igjen år etter år og vi skjønner hvorfor.

Det er den perfekte vårjakka, som fint kan brukes til både hverdag og fest. Er det fremdeles litt kjølig på kvelden, er det god plass til tykkere klær under også.

Hva med litt farge? Grønn trenchcoat i skinn fra HOSBJERG til ca. 2000 kr.
Blå trenchcoat fra COS til 1750 kr.

Skinnjakker er også noe vi aldri går lei. De finnes i utallige modeller og farger. De siste årene har det for det meste vært skinnblazeren som har dominert i motebildet, men nå ser det ut til at den røffe bikerjakka er på vei tilbake igjen.

Den perfekte skinnjakka kan være vanskelig å finne, men vær tålmodig og ta en titt innom vintagebutikkene. Det kan hende den nye vårjakka di henger der.

Brun skinnblazer ca. 1000 kr her.
Bikerjakka er tilbake. Denne er fra Samsøe Samsøe og koster ca. 4500 kr.
Skinnjakka må ikke bare være brun eller svart. Bare se på denne kule røde skinnjakka fra Stieglitz til 1754 kr.

Når folk tar på seg denimjakka igjen er det et sikkert vårtegn.

Det er en klassisk vårjakke som er lett å slenge på seg. Denimjakka finnes også i mange ulike modeller og vasker. La deg inspirere av Y2K moten og gå for en full-on-denim-look!

Ganni og Levi’s® har inngått et samarbeid og denne denimjakka, som også kan brukes som kjole, er et av plaggene i deres kolleksjon. Prisen er på ca. 4000 kr.
Vintage denimblazer fra Chloé hos Fretex nettbutikk til 599 kr.
Jakka som er all over Pintrest om dagen. Denne kule vintage Carhartt jakka er perfekt for våren. 950 kr hos Good Vibes Vintage.

Vårjakker må ikke bare være elegante. Nå er det er inn å kle seg sporty og etter forholdene – de tekniske plaggene får stadig mer fotfeste i motebildet.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

I vinter har vi sett store boblejakker og balaclavaer. Nå i vår ser vi mer av vindjakker som kan brukes både på fjellet og i byen.

Workwear-inspirert jakke fra Djerf Avenue til 2000 kr.
Varisty jakker så vi mye av i fjor vår og i høst, og det har enda ikke gått av moten. De mest unike varsity jakkene finner du vintage, sånn som denne fra ROBOT Oslo til 895 kr.
Fin fleecejakke fra & Other Stories til 790 kr, for en litt mer sporty look.
Allsidig GORE-TEX PRO-skalljakke fra Arc’teryx til 6000 kr.

Les også: Her er 13 par sneakers vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer