Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian som logger inn på eksens konto?
Skjermbilde fra Keeping up with The Kardashians

Utrolig mange snoker på eksens Instagram og Facebook

Derfor bør du endre passordet på Instagram når dere gjør det slutt.

Desember og februar er ikke bare måneder der jul, nyttår, Valentines day og fastelaven skjer. Det er også månedene der aller flest slår opp med kjæresten sin. Det viser statistikk fra Facebook.

Og om du har vært så heldig eller uheldig – alt ettersom – å ha endt et forhold nå nylig, kan det være lurt å skifte passord på kontoene dine på sosiale medier. Ellers kan nemlig den du pleide å være sammen med følge med på det meste du gjør akkurat nå.

For ifølge danske ELLE logger hele én av tre seg inn på eksens kontoer for å snoke.

Les også: Denne trenden tar av på Instagram

Det er det britiske PR-byrået Reboot som står bak den uhøytidelige forskningen.

Hele 70 prosent av de spurte forteller at de har logget inn på ekskjærestens Instagram-konto den siste uken. Halvparten har logget inn på Facebook-kontoen til eksen, og én av fire mailen.

Ifølge undersøkelsen slutter de aller fleste med dette omtrent seks måneder etter bruddet, men noen holder på opp til to år etter.

Men hva med grunnen til at man vil snoke? Vel, 59 prosent oppgir at de gjør det for følge med på om eksen har funnet en ny og 28 prosent gjør det ut av ren nysgjerrighet. 13 prosent av de spurte er av den mer bitre sorten; de logger seg inn for å prøve å ta hevn.

Nå skal det også sies at 81 prosent innrømmer at de angret etter at de gjorde det, mens noen forteller at det nærmest er blitt en besettelse.

Er man den som dumpa kjæresten så skift passord brennkvikt. Og er man den som ble dumpa? Vel, det er vel ikke annet å si enn move on?

Les også: Disse kjendisbarna har flest følgere på Instagram

Les også
Line of Oslo har åpnet ny butikk på Aker Brygge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer