Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Skandinavisk makeup-guru saksøker Kim Kardashian

Den danske kosmetikk-gründeren Kirsten Kjær Weis vil ikke bli tatt for å være Kim Kardashian West. Men det er ikke til å komme unna at de deler noe essensielt, nemlig initialene.

Kim Kardashian er ikke kun en reality-stjerne lenger – hun er designer, mediemogul og har nylig lansert et contour kit under eget merke.

Det danske sminkemerket Kjær Weis, som er grunnlagt av Kirsten Kjær Weis, har oppnådd stor suksess i USA og er nå basert i New York. Merket går under initialene KW og Kim Kardashian sin nye makeup-linje markedsfører seg med bokstavene KKW. Den danske firmaet er redde for at forbrukerne vil blande de to sminkemerkene.

– Det handler om å beskytte vårt rykte og vår forretning. Vi har jobbet hardt i mange år for å etablere merkets identitet og den unike markedsposisjonen, forklarer Kjær Weis til BT.dk.

Kjær Weis fokuserer på økologiske og bærekraftige ingredienser, i motsetning til Kim Kardashian. Ifølge den kredible kilden TMZ, som tydeligvis skal sitte på rettsdokumentene, saksøker Weis den amerikanske stjernen også for å satse på et design som minner om deres. Weis mener Kardashian har gjort det med vilje for at forbrukere skal få inntrykk av at hennes produkter også er laget av naturlige ingredienser.

Men de to makeup-merkene ligner ikke så mye på hverandre ved første øyekast. Kim Kardashian sitt contur-kit er i lyse farger, mens Weis bruker ofte metallisk, sort og hvitt i sitt design.

Les også: Se Kim Kardashians hjemmelagde sminkevideo

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Siste saker

Mest lest nå
Les mer