Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde: Daniele Venturelli/WireImage

Tom Fords beste tips til å se hot ut på videomøter

Motedesignerens triks inkluderer blant annet et hvitt ark.

På kort tid har Google hangout, Zoom, House Party, Whereby og likende blitt en viktig del av alles hverdag. For selv om man nå må distansere seg fysisk både jobbmessig og sosialt, vil man fremdeles se de man snakker med. Nå drikker man vin med venner mens de figurerer inne i små bokser på en skjerm, og diskuterer viktige ting med kollegaer mens barnetegninger og andre private ting kan skimtes i bakgrunnen.

Men med dette som et stadig element i koronaens æra, blir det også viktig hvordan man tar seg ut når man skal synes på andres skjermer. Man vil jo ikke se ut som man har gitt helt opp.

Nå kommer selveste Tom Ford til unnsetning.

Mannen som er kjent for sine glamorøse og sexy kolleksjoner, filmen A single man, som han både skrev og regisserte, og sitt eget plettfrie utseende har nemlig en tydelig smørbrødliste med ting som må være på plass.

I et nytt intervju med New York Times gir han journalist Maureen Dowd sine beste tips til hvordan man ser hot ut på videomøter.

«Plasser dataen på toppen av en bunke med bøker slik at kameraet sitter litt høyere enn hodet ditt. Si at den bør være plassert på høyde med toppen av hodet ditt, og så peke nedover mot øynene dine», forklarer motedesigneren ifølge Dazed, som gjengir samtalen.

«Deretter setter du en høy lampe på den samme siden av dataen som din favorittside av ansiktet. Lampen bør være på linje med og like bak dataen slik at lyset faller fint på ansiktet ditt», fortsetter han.

Og så en siste finishing touch:

«Plasser et hvitt ark eller en hvit duk på bordet der du sitter, men sørg for at det er utenfor kameraets synsvinkel. Det vil gjøre at lyset reflekteres litt og skinner på deg. Og så kjører du på med masse pudder i ansiktet og så: voila!».

Les: – Her om dagen hadde jeg møte med redaksjonen min i morgenkåpe

Siste saker

Mest lest nå
Les mer