Timothee Chalamet slepes for Oscar-antrekk

Timothee Chalamet sitt Oscar-antrekk splitter fansen. Her fra en filmpremiere i oktober i fjor. Foto: Mike Marsland/WireImage

Timothée Chalamet slepes for Oscar-antrekk

Sammenliknes med en bilmekaniker.

Award seasons største og mest glamorøse prisutdeling, Oscar, gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, og stjernene skinte som vanlig om kapp på den røde løperen.

En som var til stede for å kastet glans over det hele var moteverdenens nye yndling, Timothée Chalamet. 24-åringen fikk æren av dele ut prisen for beste kostymedesign sammen med skuespillerkollega Natalie Portman.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Little Women-skuespilleren, som til vanlig høster ros for sine antrekksvalg, slepes nå på nettet for sitt Oscar-antrekk.

Settet han bar er fra Prada, og består av en mørkeblå bukse og en matchende jakke i et skinnende materiale. Som tilbehør bar han en brosje med rød strass, en cross body-veske samt en Rolex-klokke i rosegull. Håret var vannkjemmet bakover og bootsene var blankpolert.

Timothee Chalamet får kritikk for sitt Oscar-antrekk
Timothee Chalamet på Oscar-utdelingen. Foto: P. Lehman/Barcroft Media via Getty Images

Men var det et Oscar-verdig antrekk? Det er spørsmålet moteverdenen nå stiller seg.

For mens noen mener han minner om en bilmekaniker eller en bensinstasjonsmedarbeider, kaller moteskribent Vanessa Friedman i storavisen New York Times Chalamet for en romstyrkeflytning, skriver Page Six.

Twitter skriver Friedman at hun savner «seletøyet» med referanse til Golden Globes i januar da skuespilleren stilte på den røde løperen iført seletøy signert Louis Vuitton.

Timothee Chalamet under Golden Globes
Timothée Chalamet under årets Golden Globes med seletøy fra Louis Vuitton. Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Les også: Oppfordret stjernene til gjenbruk, men ingen brydde seg