Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @haileybieber

Truer med å saksøke plastisk kirurg

Hailey Bieber reagerer kraftig på påstander om at hun har fått fikset på fjeset.

Den siste tiden har det ved flere tilfeller blitt hevdet at Hailey Bieber har gjennomgått plastisk kirurgi. En rekke Instagram-kontoer har sammenliknet bilder av den 23-år gamle modellen fra nå og i tenårene, og ment at hun blant annet har fått fikset på nesen.

Etter hvert rant begeret over for Bieber-kona og hun valgte å kommentere under et bilde delt hos @beautyambra. Dette innlegget er senere blitt slettet, men @newsbaldwin tok skjermbilde og delte det hele:

Se dette innlegget på Instagram

She snapped!!! #haileybieber

Et innlegg delt av Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin)

«Slutt å bruk bilder som er redigert av makeup-artister! Bildet til høyre er ikke slik jeg faktisk ser ut. Jeg har aldri gjort noe med ansiktet mitt, så om du skal sitte der sammenlikne et bilde av meg fra da jeg var 13 med et av meg som 23 åring, kan du i alle fall bruke et som ikke er helt vilt redigert».

Les også: «Er ikke Hailey Bieber tynn nok?» Se bildene som går viralt på nettet

Plastisk kirurg kan bli saksøkt

Nå, en ukes tid senere, er det en plastisk kirurg som tar over stafettpinnen. Dr. Daniel Barrett har per nå 300 000 følgere på TikTok-kontoen @barrettplasticsurgery der han blant annet «avslører» kjendisers hemmelige inngrep.

I en ny video tar Barrett for seg Hailey Biebers før og etter-bilder, og mener bestemt at hun både har fått fikset på nesen og kjeven, strammet opp huden, endret haken, og tatt filler både i kinnene og leppene.

@barrettplasticsurgery

Is it too late now to say sorry…👀##greenscreen ##plasticsurgeon ##inyourface ##beautyhacks ##fyp ##secrets ##haileybieber ##foryou ##spillthetea

♬ original sound – barrettplasticsurgery

Dette har fått The Biebers til å se rødt. Ifølge Nylon truer nå ekteparet med å saksøke Barrett.

Deres advokater har sendt et såkalt opphør og avståelsesbrev for å få han til å slette filmen og slutte å spre liknende rykter. I tillegg til dette beskylder de han for å ha brutt loven om opphavsrett ettersom han har sitert deler av Justin Biebers superhit «Sorry» i videoens caption.

Per nå ligger videoen fremdeles ute. Det vites foreløpig ikke om Barrett har kommet med et tilsvar til Bieber-paret.

Les også: Nå kommer «Bieber Beauty»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer