Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
The Kardashians gir oppsving for det danske motemerket Rotate med Jeanette Madsen og Thora Valdimars i spissen
The Kardashians løfter dansk design. Foto: Kevin Mazur/Getty Images

The Kardashians kler seg i Thora Valdimars og Jeanette Madsens Rotate

Sørger for oppsving for det danske motemerket.

De danske superinfluencerne og moteprofilene Thora Valdimars og Jeanette Madsen står bak motemerket Rotate som har vært en snakkis siden lanseringen i 2018. Merket, skapt i samarbeid med den København-baserte multi-brand-butikken Birger Christensen, er av internasjonal motepresse kalt blant annet «det nye Ganni».

Nå får det danske it-merket nok en oppsving når Kourtney Kardashian deler et bilde der hun har på en bukse fra Rotate til sine 103 millioner Instagram-følgere.

«Hvem drepte Elena Alves», skriver 41-åringen i caption til bildet med henvisning til seriesnakkisen Undoing med Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollene.

Den lavendelfargede buksen hun har på er en spesialdesignet utgave av Rotie pants fra det danske motemerkets FW20-kolleksjon som til vanlig kommer i sort og blått.

I skrivende stund har bilder i overkant av 1,7 millioner likes.

Det er knapt én måned siden lillesøster Kylie Jenner ble spottet i en jakke fra Rotate. Hun hadde på Magrit jacket – også fra det danske motemerkets FW20-kolleksjon.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ROTATE Birger Christensen (@rotatebirgerchristensen)

Megasuksess

Jeanett Madsen og Thora Valdimars, som har henholdsvis 291 000 og 110 000 Instagram-følgere, sa opp redaktørjobbene sine i danske Costume for å satse for fullt på sitt eget motemerke. De anses i dag som noen av Danmarks aller fremste influencere og stylister, og er også svært ettertraktede street style-stjerner.

Duoen er nok et eksempel på influencere som blir suksessfulle klesdesignere. Det har sikret dem massiv omtale i internasjonal motepresse, som mener Rotate er motemerket «alle vil ha». Kjent for sine party-kjoler er merket tilgjengelig hos internasjonale stornavn som Farfetch, Selfridges, Mytheresa og Net-a-porter.

Thora Valdimars og Jeanette Madsen etter Rotate-visningen i København i januar i år. Foto: Copenhagen Fashion Week

Les også: Det norske motemerket håper du vil pynte deg for Zoom-julebord

Siste saker

Mest lest nå
Les mer