Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Lila moss med «skinny brows» (Foto: Instagram @lilamoss)

Lærte vi ikke av våre feil? Syltynne øyenbryn på vei tilbake

Y2K trenden tar av på TikTok.

Du hadde kanskje håpt at vi var ferdig med denne trenden for good? Men nei da.

Hvis vi skal la oss inspirere av TikTok og modellen Bella Hadid, så er det nemlig syltynne øyenbryn som gjelder igjen.

Det er kanskje overraskende for mange.

Siden Cara Delevingne debuterte på catwalken i 2011 med bustete bryn, har vi ikke sett oss tilbake. De tynne brynene fra 90-og tidlig 2000-tallet ble byttet ut med større, mer naturlige varianter.

Men trendsyklusen fortsetter, og etter en god ti-års periode har tynne øyenbryn et stort comeback nå.

Allerede i 2018 så vi tendenser til denne trenden med Rihanna på forsiden til septemberutgaven av britiske Vouge. Trenden fikk aldri ordentlig fotfeste for fire år siden, men det kan ha vært starten på det hele.

Y2K-dronningen Bella Hadid har allerede hatt det i noen måneder. Hennes tynne, kantete bryn fremhever de skarpe kinnbeina og kjevebenet hun er så kjent for.

Det er likevel ikke bare Bella Hadid som er fan av denne trenden.

Euphoria skuespiller, Alexa Demie, viste frem noen syltynne øyenbryn på forsiden av magasinet Pop denne måneden. Lila Moss, datteren til Kate Moss er også en av de som fronter denne trenden. Hun er blant de som ikke fyller ut de naturlig tynne brynene sine.

En av grunnene til at det har fått så mye oppmerksomhet i det siste kan nok skyldes den nye serien til Hulu ved navn Pam & Tommy.

Les også: 7 filmer og serier vi gleder oss til fremover

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

De har brakt 90-tallets Pamela Anderson tilbake på skjermen, sammen med hennes ikoniske blonde hår og, selvfølgelig, de syltynne øyenbrynene.

Etter at serien ble tilgjengelig har det i følge den nettbaserte skjønnhetsforhandleren Look Fantastic, vært en økning på 175 prosent i Google etter folk som søker etter «skinny brows». Folk har uten tvil lyst til å gjenskape Andersons look.

Det skal sies at en trend er ikke en trend før den tar av på TikTok. På den populære appen har et filter som viser øyenbrynene dine som tynne streker tatt av.

Folk blir overrasket over resultatet av filteret. En skrev «Vent disse tynne brynene ser mye bedre ut enn jeg trodde». Mens en annen sammenlignet nøyaktigheten til filteret med passbildet hennes fra da hun var 19 år på 90-tallet.

https://www.tiktok.com/@holychloi/video/7068088931203419439?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.dazeddigital.com%2F&referer_video_id=7068088931203419439&refer=embed

Les også: Slik nailer du Y2K-looken

Siste saker

Mest lest nå
Les mer