Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Louis Vuitton x Supreme – Se bildene fra catwalken her!

I går kveld på catwalken i Paris så vi kanskje det tydeligste tegnet på at streetwear har fått elevert statusen og kommet inn i varmen i high-fashion. Dette var ikke Alexander Wang som viser en sporty New York-look eller Gosha Rubchinksiy som viser joggedresser á la 90-talls Russland – men et av verdens eldste og mest eksklusive motehus som mikset seg sammen med et kult-skatemerke fra downtown Manhattan.

Louis Vuitton x Supreme er med tanke på den pågående populærkulturelle bølgen av hip hop-influenser, streatwear og sneakers ikke helt søkt, men likevel, for 16 år siden saksøkte det franske merket Supreme for å lage skateboard-decks med LV-logoer uten deres tillatelse. Da var det ikke greit å assosiere seg med et laverestående merke som utelukkende hadde gatekred – i dag, med den enorme hypen rundt Supreme, ønsker Louis Vuitton tydeligvis å få en bit av kred-kaka deres likevel.

Ifølge Kim Jones, kreativ leder for herrekolleksjonen til Louis Vuitton, er kolleksjonen som helhet inspirert av sosialiseringen på kryss og tvers av «uptown og downtown» New York som skjedde mellom 70 og 90-tallet.

– Nettopp dette er kjempeviktig akkurat nå, for det ser ut som det er i ferd med å smuldre opp og forsvinne i dagens samfunn, fortalte han til Sarah Mower hos Vogue.com

Her er bildene noen bilder av samarbeidskolleksjonen:

Les også: Supreme åpner sin andre butikk i Europa

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer