Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Årets beste samarbeid? Supreme x Louis Vuitton er bekreftet!

Tidligere denne måneden florerte ryktene om et samarbeid mellom Supreme og Louis Vuitton etter at Kim Jones, sjefsdesigner for herre i Louis Vuitton, delte et bilde av et Supreme-klistremerke i en LV-bag… for å så slette det.

I dag ble ryktene bekreftet og samarbeidet mellom streetwear-merket og det franske motehuset skal vises under Louis Vuitton sitt show under Paris Mens Fashion Week senere i dag.

Kim Jones forteller at kolleksjonen er inspirert at Supreme sin hjemby, New York. Jones har vært kjent med Supreme siden det ble startet opp på 90-tallet. Han mener at samarbeidet var logisk, i og med at streetwear er så stor del av motebildet for øyeblikket.

– Du kan ikke snakke om New York mens wear uten å nevne Supreme akkurat nå, fordi det er et så stort globalt fenomen. (…)  Jeg føler at styrken til deres uttrykk og styrken til Louis Vuitton sitt uttrykk, og den følelsen av Pop Art – det fungerer perfekt sammen, forklarer Jones til WWD.

Kolleksjonen består av blant annet denim- og camo-jakker, skjerf, sneakers og flere forskjellige vesker/sekker – med logomania fra begge merkene. Veskene og sekkene kommer i tre materialer og farger; rødt skinn, svart skinn og kamuflasje.

– Folk forventer det ikke, og det er noe av det som gjør det så bra. Alle snakker om det, men ingen gjør det, men vi gjør det!

Supreme er kjent for sine mange samarbeid, men til nå har deres samarbeid med Louis Vuitton vært av det uoffisielle slaget. Det franske motehuset saksøkte streetwear-merket etter at de brukte LV-monogrammet på et av deres skateboards. Nå kan man dog få hendene i et offisielt Supreme x Louis Vuitton-skateboard, samt et verktøysett.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

– Vi synes det var ganske greit å få gjøre det ordentlig, forteller Jones og referer til det falske skateboardet fra 2000.

Se sniktitt av kolleksjonen her:

Et bilde publisert av Supreme (@supreme__hustle)

Kolleksjonen vil være tilgjengelig fra og med 17. juli i noen av Louis Vuitton sine flaggskipsbutikker. Trolig blir det også noen popup-butikker hvor begge merkene er populære.

Les også: Nå utvider streetwear-butikken FUTUR!

Siste saker

Mest lest nå
Les mer