Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Supermodellens hjemmelagde triks til kvisefri hud

rs_1024x686-150623101939-1024-kendall-jenner-mad-libs-estee-lauder-jw-62315

Kendall Jenner er muligens en av de modellene som har fått mest oppmerksomhet i år. Hun har blant annet prydet forsiden av septemberutgaven av Vogue, gått Victoria´s Secret Fashion Show og kommet med sin egen kleslinje i samarbeid med søsteren Kylie – som hun selvfølgelig også stod modell for. Jenner er også en av ambassadørene til skjønnhetsmerket Esteé Lauder.

Når hun pryder kampanjer og forsider er hun nødt til å ha plettfri hud – noe som ikke Jenner alltid har hatt. Hvis du har vært trofast seer av «Keeping Up With The Kardashians» vet du at den eldste av Jenner-søstrene har slitt med acne opp gjennom årene.

Men selv om Jenner er en av de best betalte modellene i verden for øyeblikket, bruker hun ikke store summer for å få slutt på problemene. Hun tyr faktisk til noen ingredienser du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet for å bli kvitt urenhetene.

På sin egen nettside har hun fortalt om sine beste hjemmelagde oppskrifter på ansiktsmaske og anti-kvise behandling:

Kendalls ansiktsmaske for acne:

Miks en pisket eggehvite sammen med saften fra en halv sitron, og legg masken i et jevnt lag på ansiktet. La sitte på i en halvtime.

Ifølge Kendall minsker ansiktsmasken porer og balanserer PH-verdiene.

Kendalls anti-kvise behandling:

Bland 1/2 teskje sitron, 1/2 teskje bakepulver og 1 teskje honning sammen. Ta anti-kvise behandlingen rett på urenheten og la virke en liten stund.

Sitronen og bakepulveret skal angivelig tørke ut urenhetene, mens honningen skal gi lindre det berørte området.

Kan det være for godt til å være sant, lurer vi nok alle på nå?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Hudpleiere og dermatologer har dog gått ut å støttet uttalsene til supermodellen, og forklarer at ingrediensene faktisk kan hjelpe på uren hud. Så da er det kanskje verdt å prøve?

 

tumblr_mh22nskgaq1rnfb9bo1_500

 

Les også: Her er noen av de aller rareste koreanske skjønnhetsproduktene

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer