Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her er noen av de aller rareste koreanske skjønnhetsproduktene

beautyworldnews.com - alexa-chung

Bilde: Instagram @alexachung

Koreanske kvinner og menn er like opptatt av skjønnhet som stjernene i Hollywood – eller kanskje til og med hakket mer. Det er helt vanlig å ha hudpleierutiner som består av opp mot 10 steg, de har nesten 2000 koreanske kosmetikkmerker å velge mellom – og tusenvis av hudpleieforretnnger i et land som bare er 1/4 av Norges størrelse. Det er også det landet i verden der folk bruker mest penger på plastisk kirurgi.

Korea har virkelig blitt et foregangsland når det kommer til utvikling og innovasjon innenfor skjønnhets- og hudpleieprodukter. Marita Vestland er leder for den superpopulære norske gruppa «Koreansk kosmetikk» på Facebook, som har over 20 000 medlemmer. Hun forteller at hovedgrunnen til at bransjen der borte er så stor er at regjeringen støtter forskning på kosmetikk med flere milliarder kroner årlig. Dermed har de mulighet til å stadig vekk komme med nye og bedre produkter.

– De oppdager og drar nytte av det vi kanskje vil se på som «merkelige» ingredienser her hjemme nettopp på grunn av dette, fortalte Marita Vestland til Melk & Honning tidligere i år.

Med det ekstreme utseendefokuset som finnes der borte, ledet an av «K-Pop-stjerner», og en industri som stadig tester ut nye produkter, får man selvsagt et fantastisk bredt og innholdsrikt utvalg. Inkludert en god del sykt snåle – og ganske kule – produkter.

Her har vi derfor samlet et utvalg av de aller rareste:

tonymoly-high-nose-my-petit-esthe-nose-up-1

Tony Moly High Nose! My Petit Esthe Nose Up!

Et produkt for deg som har ambisjoner om å få nesa mer i sky! 10-15 minutter med denne stramme neseklemmeren skal ifølge dem selv både gi deg en smalere og høyere nese.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

beyond-hippo-patch

Beyond Hippo Patch

En såkalt «flak-maske» for deg som føler deg feit som en flodhest – av forpakningen å dømme. Flaket er infisert med alle mulige kjølende og oppstrammende remedier, og skal, ifølge produsenten, bidra til mindre cellulitter på magen etter kun tjue minutter…

tony-moly-eco-pure-snail-moisture-gel

Tony Moly Pure Eco Snail Moisture Gel

Snegleslim er en velbrukt og -kjent ingrediens innenfor den koreanske hudpleieverdenen. Denne snegleslim-gelen skal være både meget fuktighetsgivende, antibakteriell og anti-aldrende.

 

face-shop-sharp-face-modeling-gel-patch

The Face Shop Sharp Face Modeling Gel Patch

Har du en litt rund eller firkantet hake? Det er ikke koreanerne spesielt fan av. Derfor har hudpleieprodusenten The Face Shop kommet med denne masken, som faktisk påstår at de kan forandre hvordan ansiktet ditt er bygget opp slik at en spiss hake er innen rekkevidde. 15 minutter er alt som trengs.


s1734706-main-lhero

Too Cool for School Egg Mousse Body Oil

Denne moussen virker kanskje litt som noe du skulle lagd marengs av, men den er ment til å smøres utover kroppen. Så fort den kommer i kontakt med huden forandres den på «magisk vis» til en olje, som ifølge produsenten selv vil gi deg silkemyk og digg hud.

 

l_g0046173704-002

Berrisom – Animal face masks

En annen stor trend innenfor den koreanske skjønnhetsindustrien er å ha på ansiktsmasker som får deg til å se ut som et søtt dyr i stedet for Hanibal Lecter i hans «killer mask».

etude-house-help-my-finger-nail-pack

Etude House HELP MY FINGER nail finger pack

Har desemberkulda gjort fingrene dine til tørre skrukketroll og neglene flassete kan dette være noe. Disse små fingertupp-maskene skal visstnok gi nytt liv og fuktighet til selv de mest ekstreme tilfellene.

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

 

catalog_file1_2830_l

Pig Collagen Jelly Cream

Desember er høytid for svinekjøtt, og Grisen Babe sine slektninger havner på mang en tallerken på julaften. Likevel er vel ikke det å skulle smøre inn ekstrakt av grisehud noe som frister noen spesielt mye. Grisekollagen en av de mest kjente koreanske ingrediensene, som mange der borte sverger til for både anti-aldring og fuktighet.

 

Les også: Fra snegleslim til biegift – Koreansk kosmetikk tar av i vesten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer