Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Møt den nye stylisten til Kylie Jenner

And Tonight We Shift Cultures Thank You.

A post shared by ⚡️ (@ianconnorsrevenge) on

Ian Connor har kledd opp Kylie Jenner i Gosha Rubchinskiy og Supreme, og nå går ryktene om at han er hennes nye stylist. Har Kylie fått et streetwear alterego?

Connor ble i år kåret til nummer åtte i Complex sin ”25 under 25: The New Young Leaders of Style”. 22-åringen er selverklært ”king of the youth”, og stylisten til mange store hip-hop stjerner, blant annet Wiz Khalifa og A$AP Rocky.

56k

A post shared by ⚡️ (@ianconnorsrevenge) on

https://instagram.com/p/7tmZ8iHGh5/

Den unge trendsetteren har også samarbeidet med store streetwearmerker, slik som Stussy og Wil Fry. Han jobber i tillegg som modell for blant andre Kanye Wests Yeezy. Under Yeezys visning under New York Fashion week, fikk han mye oppmerksomhet fordi han røyket og sjekket mobilen midt på catwalken.

 

Me Wearing Kanye West While Kanye West Is Wearing Kanye West At VMA's While I'm Reading Your Insta Comments.

A post shared by ⚡️ (@ianconnorsrevenge) on

Men aller først ble han kjent gjennom tumblr og instagram. – Jeg innså at jeg var stygg og stilen min måtte redde meg, svarer han til Highsnobiety når de lurer på hvordan han ble interessert i mote allerede som trettenåring.

Noen er kritiske til samarbeidet mellom Connor og den yngste i Jenner-Kardashian klanen, fordi Kylie ikke har noen tilknytting til streetwearkulturen. De mener derfor at det er feil at hun fronter den. Man spør seg om det kan føre til at en subkultur blir mainstream, og at creds-merker innenfor streetwear plutselig blir etterspurt av Kylie-fans.

 

Les også: Hva skjer med Carhartt i Norge?

 

Av Ingeborg Aspeli

Siste saker

Mest lest nå
Les mer