Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @rosiehw

Stjernenes beste gravid-looks

7 kjendiser som har knekt koden.

Ryktene begynte allerede å svirre i høst. Robyn Rihanna Fenty møtte opp i en kroppsnær, oransje maxi-kjole fra Bottega Veneta under feiringen av Barbados nye status som uavhengig republikk.

Store deler av kvelden hadde hun hendene over magen – noe som førte til at ryktene begynte å svirre.

I slutten av januar i år fikk vi bekreftet det. Rihanna og babydaddy Rakim Athelaston Nakache Mayers, kjent under artistnavnet A$AP Rocky, venter sitt første barn sammen.

Da hun skulle avsløre for verden at hun var gravid, dukket hun opp i en knallrosa kåpe fra Chanel fra 1996, edelstener og steinvaskede jeans.

Og siden har det ikke skortet på fete antrekk fra multitalentet.

Under lanseringen av Fentys parfyme i LA hadde hun på seg en glitrende plagg fra The Attico, bestående av glitrende tråder i grønn, sølv og lilla.

Les også: 9 kjendispar vi ikke kan få nok av

(Foto: Coppola/Getty Images)

Rihanna kan å kle seg stunning. Og hvem har sagt at man ikke kan kle seg stylish når man er gravid?

Hun er likevel ikke den eneste som har klart å knekt stilkoden med en kropp som er i forandring.

Her er seks andre kjendiser som har rocket fete gravid-looks den siste tiden.

Ashely Graham så helt rå ut da hun var gravid med tvillinger, selv om hun har avslørt at det ikke var en lett reise. Hun gikk over termin og uttalte på Insta «Termin er bare et forslag. Babyer kommer alltid på bursdagen sin».

Lawrence i Dior-kjolen (Foto: Taylor Hill/FilmMagic via Getty)

Jennifer Lawrence er en annen som har sett helt fantastisk ut som gravid. Hun venter sitt først barn sammen med ektemannen Cooke Maroney.

Under verdenspremieren av Netflix-filmen «Don’t look up» i New Yok gikk skuespilleren for en lysegull Dior-kjole. Hun sto rett og slett for kveldens mest minneverdige look.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen
Kylie Jenner ute i New York City i september 2021. (Foto: Gotham/GC Images via Getty)

Kylie Jenner fødte sitt andre barn 2. februar i år hun. Dette var barn nummer to sammen med rapperen Travis Scott. Like etter at graviditeten ble bekreftet i september var hun å se på New York Fashion Week.

Hun gikk for en cropped top som viste frem magen, mørke low waist-jeans, en oransje statement-kåpe, en Louis Vuitton-veske og spisse oransje hæler. Siste finish på looken var et skjerf rundt magen.

Rosie Huntington-Whitely fikk også sitt andre barn sammen med sin forlovede Jason Statham i år. Fødselen skjedde samme dag som Kylie Jenner.

Den britiske supermodellen har nailet den minimalistiske stilen som gravid. Her ser man henne for eksempel iført en beige tettsittende maxikjole.

Norske kjendiser har også kjørt noen inspirerende graviditets-looks.

Se på Marte Bratberg som gikk for en comfy, men stylish gravid-look. En svart-maxi kjole stylet med kule, behagelige sneakers. Lange kjoler er en gjenganger hos stilige gravide.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hanneli Mustaparta (@hannelim)

Hanneli Mustaparta gikk på sin side for en søt sommerkjole matchet med en svart Chanel-veske og lyse heler med knyting en sommerkveld i juli.

Les også: 11 ganger Zendaya var on fire på rød løper

Siste saker

Mest lest nå
Les mer