Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Tom Holland & Zendaya @tomholland2013 - Anders Danielsen Lie & Iselin Steiro @iselinstei - Dominic Fike & Hunter Schäfer @dominicfike - Arif & Helene Nygård @hellylife

9 kjendispar vi ikke kan få nok av

Hvilke er dine favoritter?

I dag er det Valentine’s day. Enten du er av typen som elsker romantikk eller synes det kan bli litt for mye av det gode, er det en ting de fleste fascineres av: når kjendiser blir kjærester. Eller slår opp selvfølgelig. Men på alle hjerters dag fokuserer vi på det positive.

Her har vi samlet 9 kjendispar vi rett og slett ikke kan få nok av.

Noen av disse har vært sammen veldig lenge, andre har ikke bekreftet forholdet enda. Der har vi bare paparazzi-bilder og snikete Instagram-innlegg å basere oss på, noe som gjør det hele enda mer spennende.

Les også: Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine’s Day

Zendaya og Tom Holland

Ryktene om at disse to var noe mer enn bare venner begynte å gå allerede i 2016, da de spilte i Spider-man: Homecoming. Men ingenting ble bekreftet fra deres side, frem til paparazzier klarte å ta et kyssebilde av dem i fjor sommer.

Like før jul uttalte begge (mellom linjene) i hvert sitt intervju at det var viktig for dem å holde forholdet og kjærligheten dem i mellom mest mulig privat. Det ble også nylig kjent at de skal ha kjøpt et hus sammen i Richmond, helt sør i London.

Tom Holland og Zendaya. Foto: Instagram @tomholland2013

Rihanna og A$AP Rocky

Et halvt år ut i pandemien begynte disse to superstjernene å date. I desember dro de på ferie sammen på Barbados og hele våren ble de chaset av paparazzier mens de datet i LA. I mai kunne A$AP fortelle GQ at han og Rihanna var kjærester – og at hun var kvinnen i hans liv.

Les også
Sarah Jessica Parker deler ærlige tanker om skjønnhet og aldring

Nå i 2022 har forholdet nådd et helt nytt nivå. For en drøy uke siden ble det nemlig kjent at turtelduene venter sitt første barn sammen.

9 kjendispar vi ikke kan få nok av. Her Rihanna og A$AP Rocky.
A$AP Rocky og RIhanna. Foto: Instagram @asaprocky og @badgalriri

Zoë Kravitz og Channing Tatum

Disse to møttes da Kravitz hanket inn Tatum til å spille i hennes regidebut Pussy Island. Siden har de blitt spottet på dater rundt om i New York en rekke ganger. De dukket også opp sammen på Met Galaen i september, og i november skal Kravitz ha møtt datteren hans for første gang.

9 kjendispar vi ikke kan få nok av. Her Zoë Kravitz og Channing Tatum.
Zoë Kravitz og Channing Tatum. Foto: Instagram @zoeisabellakravitz og @channingtatum

Hunter Schäfer og Dominik Fike

Dette må vel være det ferskeste paret på lista. Nylig slapp Euphoria sin meget etterlengtede andre sesong. Der returnerer Zendaya i rollen som Rue og Hunter Schäfer i rollen som Jules. Men med seg på laget har de også fått nykommeren Dominik Fike, som de begge får et nært forhold til.

Nå ser det ut til at Schäfer og Fike har blitt ganske tette også IRL. I januar ble de catchet av paparazziene på date, gående hånd i hånd. Nå helt nylig kunne 730.no fortelle at Fike delte et kyssebilde av de to på Story. Insta-offical altså.

Jennifer Lopez og Ben Affleck

Vi kunne ikke lage en liste med kjendispar uten disse to. Etter at Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde vært fra hverandre i nesten to tiår – og giftet seg og fått barn med henholdsvis Marc Anthony og Jennifer Garner – fant de sammen igjen. Sånt får oppmerksomhet. Kyssebildet av de to, som JLo delte på feeden i juli i fjor, har fått intet mindre enn 9 millioner likes. Vil det vare gang nummer to eller var det en god grunn til at de gikk fra hverandre i utgangspunktet? Det vil tiden vise. Romantisk er det uansett.

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic
9 kjendispar vi ikke kan få nok av. Her Jennifer Lopez og Ben Affleck.
Foto: Instagram @jlo

Kim Kardashian og Pete Davidson

Pete Davidson er blitt kjent som en som hopper fra den ene A-listeren til den andre. New York Magazine The Cut har skrevet at det er grunnet Saturday Night Live-stjernas Big d*ck energy. Det var nok likevel mange som ble overrasket da ryktene begynte å gå om at Kim Kardashian hadde fått øynene opp for komikeren. De to møttes først da Kardashian hostet SNL (Og de kysset på scenen i en sketsj).

Den nyskilte superinfluenceren har nå vært på flere ferier med Davidson og de har truffet hverandres familier. I en ny podcast fortalte han at han hadde kjæreste, uten å si spesifikt hvem det var, noe som de fleste tar som en bekreftelse på at de er sammen.

Pete Davidson og Kim Kardashian. Foto: Skjermbilde fra SNL

Harry Styles og Olivia Wilde

Som en del av One Direction fikk Harry Styles fans verden over. Og i en alder av 28 har han rukket å date mange kjendiskvinner, blant andre Kendall Jenner, modell Camille Rowe, rockedatter Kimberly Steward, modell Sara Sampaio, Taylor Swift og Nicole Scherzinger.

I 2020 ble han castet til å spille hovedrollen i Olivia Wilde sin film Don’t Worry Darling. I januar 2021 begynte bilder av at han holdt hender med henne på et bryllup å spre seg. Det var kort tid etter at Wilde hadde gått fra partneren gjennom ti år, Jason Sudeikis.

Forrige sommer tok paparazziene bilder av de to som klinte på en båt i Venezia og i desember kunne kilder fortelle at Styles var i ferd med å bli bedre kjent med barna til Wilde.

Harry Styles og Olivia Wilde, på settet av Don’t Worry Darling. Foto: Instagram @oliviawilde

Arif og Helene Nygård aka Hellylife

Må jo ha med noen norske på denne lista også. Rapperen Arif er mest kjent for låtene «hvem er hun» og «Alene», som har over 22 og 18 millioner avspillinger på Spotify. Den siste tiden har han figurert i programmet Hver gang vi møtes.

I fjor høst ble det kjent at han er blitt sammen med influenceren Helene Nygård aka Hellylife. Hun har nærmere 400k følgere på Instagram. Siden de ble Insta-official har de delt en hel haug av bilder fra en fantastisk, påkostet og langvarig ferie de tok til Zanzibar sammen.

Les også
Nå er det Zany Granny Chic som gjelder
9 kjendispar vi ikke kan få nok av. Her  Arif og Helene Nygård aka Hellylife.
Arif og Helene Nygård. Foto: Instagram @hellylife

Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie

Disse to har jo vært gift i en årrekke. Men med Joachim Triers nyeste film The Worst Person in the World har Anders Danielsen Lie fått mer omtale internasjonalt enn noensinne. Like før helgen skrev Vulture en hel sak om han med tittelen «For Valentine’s day, Let’s Celebrate a Norwegian Art-House Hunk This Weekend».

Samtidig er Iselin Steiro en av de norske modellene med størst internasjonal suksess gjennom alle tider. Hun har gått visninger for og vært kampanjemodell for så og si alle de største motehusene. Kult og hot par? Uten tvil.

Foto: Instagram @iselinstei

Les også: Hva er grunnen til at Euphoria er blitt så enormt populær?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer