Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde av Erykah Badu. Foto: Gary Miller/Getty Images

Stjernene med kontroversielle anti-virusantrekk

«Safety first. Next level».

For få dager siden erklærte WHO koronaviruset for en pandemi. Mange land har gjort omfattende tiltak for å stoppe ytterligere smitte, blant annet fullstendig lockdown.

Også kjendisene frykter smitte, og da det ble kjent at Tom Hanks og kona var smittet ble det klart at selv ikke de superrike, verdenskjente slipper unna koronaviruset.

Det har fått andre stjerner til å agere, blant annet RnB-artist Erykah Badu.

Hun bruker ifølge Vogue «mote til å adressere krisen». Da artisten skulle motta Filmmakers & Soundtrack-prisen under Texas Film Awards i går, møtte hun nemlig opp i full vernedrakt. Men for å gjøre det mote hadde artisten laget sjablonger av Louis Vuitton-logoen over hele, i tillegg til at hun sportet en avlang veske fra det samme luksusmerket.

– Dette er social distanse couture, sa Badu ifølge Vogue.

Foto: Gary Miller/Getty Images

Naomi Campbell fikk mye oppmerksomhet i fjor sommer da hun valgte å dele sin noe ekstreme rutine for å forhindre smitte ombord på fly. Den britiske supermodellen har naturlig nok ikke blitt noe særlig mindre engstelig nå.

Nylig postet hun ut et bilde av seg selv fra LAX, flyplassen i Los Angeles, der hun var iført full vernedrakt, vernebriller, hansker og ansiktsmaske, med matchende trillekoffert.

«Safety first. Next level», skriver Campbell i caption.

Fredag bestemte hun seg også for å dele en ny video via sin Youtube-kanal. Der viser Campbell hvordan hun forbereder seg for en flytur, nå i disse korona-utsatte tider.

Les også
Derfor er Prada og Miu Miu overalt i den nye Elvis-blockbusteren

Les også: Virusfrykt, men gjør det mote

Siste saker

Mest lest nå
Les mer