Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Skal du ut og fly? Naomi Campbell deler sine beste tips til flyreisen i ny filmsnutt

– Jeg elsker å være oppe i lufta, uttaler supermodellen, som likevel tar sine forholdsregler.

Naomi Campbell har vært i modellgamet i nesten 25 år, og er utvilsomt en av de mest suksessrike modellene gjennom tidene. En uunngåelig del av jobben er selvsagt å farte rundt om i hele verden på shoot og catwalker.

I en ny filmsnutt på 49-åringens egen Youtube-konto deler hun sine beste tips til hvordan man holder seg frisk og fin både under og etter flyturen.

Vi får der følge Campbell – iført et sett fra Burberry og en veske fra Valentino – på vei fra Nice flyplass til Doha i Qatar, der de skal forberede en shoot. Her avslører hun at hun både elsker flyplasser og å være oppe i lufta.

På vei gjennom duty free-seksjonen for sminke nevner hun at hun kun bruker en fuktighetskrem fra det franske merket Biotherm, som hun mikser med ulike oljer. Videre inn i en magasinsjappe påpeker hun med glede hvor mangfoldig utvalget av modeller har blitt i våre dager.

Bakteriefreak?

Vel inne i kabinen, der hun selvsagt sitter på 1. klasse, plukker supermodellen frem sin «hydration pack» – full av ansiktsmasker – og, kanskje litt mer spesielt, plastikkhansker og antibakterielle servietter.

Deretter vasker hun alt fra skjermer, fjernkontroller, armlener og bord, til veggene og taket rundt setet grundig og iherdig.

– Dette gjør jeg på hvert bidige fly jeg går på. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva folk tenker om meg. Dette handler om helsen min, og det får meg til å føle meg mye bedre, forklarer Campbell, som deretter tilbyr antibakterielle servietter til personen som sitter bak henne.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Supermodellen legger så et pledd over hele setet – disse bytter hun ut ukentlig, forklarer hun – og under hele flyturen sitter hun med et mykt munnbind foran ansiktet, for å unngå å bli smittet av de andre passasjerene.

– Så mye som jeg reiser hadde det vært helt naturlig om jeg oftere ble forkjølet og slikt, men det skjer heldigvis ikke, bank i bordet. Jeg tror det er på grunn av denne lille rutinen min.

Se hele Youtube-filmen her:

Kilde: Nylon.com

Les også: Fem fun facts om Naomi Campbell

Siste saker

Mest lest nå
Les mer